Position: sygdoms > kræft >

den gennemsnitlige levetid for en skulder udskiftning

   Proteser fælles udskiftning kirurgi giver patienter , der lider med fælles forringes ved degenerative knogle sygdomme , såsom gigt , eller skulder ledskader , som følge af skader ved uheld , for at vende tilbage til normal eller næsten normal tilværelse . Skulderleddet udskiftning har været til rådighed for patienter siden 1950 med den fordel af en længere levetid end lavere ende ledproteser

Holdbarhed af skulder Replacements


Mange faktorer afgør levetiden af en protese skulderleddet . Din fysiske tilstand , den type aktiviteter, du deltager i , hvilken type arbejde, du udfører , under forudsætning af Deres fælles før operationen, hvilken type krævede protesen og din alder er alle determinanter for levetiden af din protese .

Levetiden af en protese fastsættes på et individuelt grundlag . Statistik kan aldrig tage hensyn til de mange variabler, der kan accelerere slid og løsne sig. Baseret på de oplysninger, din læge med henvisning til din livsstil , han kan gøre en uddannet gætte, hvor længe du kan forvente, at din protese til sidste , men enhver ændring i dine aktiviteter afkræfter hans skøn .

Levetid af Total Shoulder erstatning


Til OrthoSuperSite. com , Stephen A. Copeland , Eventyret om Royal College of Surgeons , hedder det: " labrum komponent ( stikket del af protesen ) slid i TSR (samlet skulder udskiftning ) var ved at blive et problem efter 10 år . . . "

Den omvendte protese , der vender overflade strukturer i skulderleddet ved at placere have en afrundet labrum komponent og en kop-formet hoved på humerus del af protesen bruges primært på patienter ældre end 70 år og begynder at forringes i 7 til 10 år .

levetid Delvis Skulder erstatning


Washington Ortopædi og Sports Medicine stater til fordel for de ikke-proteser labrum artroplastik , " kan vare i årtier . " Denne procedure erstatter lederen af humerus , men kræver ikke indsættelse af en plastik foring i soklen som TSR gør . Som et resultat , er der ingen kunstig stik til at bære ud , løsnes eller brække .

Aktive patienter fremskynde forværringen processen med deres proteser i forhold til deres aktivitetsniveau . Selvom du måske føler som om du kan genoptage alle dine tidligere aktiviteter , er du nødt til at indse, at selv de bedste protese er ikke så holdbare som dine naturlige fællesskab . Ifølge Zimmer , en virksomhed , der producerer ledproteser , skal patienterne undgå gentagne løft eller skubbe tunge genstande , hamre og sportsgrene som boksning .

Skulder Udskiftning Procedure

Den kirurgiske procedure for placering af en protese fælles kræver enten en nerve blok eller generel anæstesi . Når du udfører en total skulder udskiftning , kirurgen fjerner den beskadigede del af knoglen og erstatter den med en metal protese i form af en bold på toppen af en stilk . Din læge skær stilken af protesen i skaftet af din arm ben . I henhold til University of Maryland Medical Center , har den kunstige ben en speciel belægning for at give knogle til at vokse ind i det og dermed sikre protesen på plads uden brug af cement . En lille mængde af cement sikrer plastikafdækning , der erstatter stikket del af skulderleddet på plads . Nøjagtigheden af placeringen af protesen under operationen påvirker også levetiden af din nye skulderleddet .

efter din operation

Din arm forbliver ubevægelige i 24 timer , hvorefter du kan udføre simple opgaver som fodring dig selv og børste dine tænder . Du kan forvente et hospitalsophold på så få som tre dage, spærring eventuelle komplikationer . Postoperativ terapi omfatter otte uger et hjem øvelse program til at forbedre din skulder bevægelse efterfulgt af muskel styrke øvelser . Udvikling af muskelstyrke bidrager til at stabilisere og beskytte dine proteser fælles , minimere skader og forbedre dens levetid . Ifølge University of Maryland Medical Center , kan patienter genoptage aktiviteterne i cirka seks uger efter skulder udskiftning kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------