Position: sygdoms > kræft >

endoskopisk plantar fasciotomy opsving

   En endoskopisk plantar fasciotomy er en kirurgisk procedure, at læger kan anvende til at behandle en medicinsk tilstand, der kaldes plantar fasciitis . Plantar fasciitis er en hævelse af bindevæv i bunden af en persons fod

plantar fasciitis

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine , plantar fasciitis forårsager smerte i plantar fascia væv i bunden af en patients hæl . Hæl smerter kan øges efter masser af gå , er normalt værre om morgenen og kan bedre, efterhånden som dagen skrider frem.

Plantar Fasciotomy

Læger bruger et endoskop til at skære et lille del af plantar fascia væv og lette presset og spænding i henhold til Riverside Health System . Væv normalt vokser tilbage i den kløft, der var tilbage fra incisionen og forårsager nedsat spænding og lindring af smerter .

Recovery

Patienterne gennemgår en plantar fasciotomy som en ambulant procedure og kan begynde at gå uden smerter med det samme efter operationen . Folk kan genoptage normale aktiviteter tre uger efter operationen .

Sko

Enkeltpersoner kan begynde at bære deres normale sko tre til fem dage efter, plantar fasciotomy kirurgi . De fleste patienter bør bære svangen støtter inde i deres sko efter operation .

Andre Behandlinger

Læger kan med held behandle plantar fasciitis patienter med orthotic sko skær , anti -inflammatorisk medicin eller øvelser . Patienter kan bære en speciel ben støbt eller støvle i flere uger til at lindre smerter og betændelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------