Position: sygdoms > kræft >

fælles operationsstuen instrumenter

   Operativsystemer værelse instrumenter på plads for at muliggøre en læge hurtig adgang til dem for alle medicinske procedurer . Visse lægemidler og instrumenter er almindelige i operationsstuen , så læger og sygeplejersker kan tage hurtige beslutninger om at yde den bedste pleje for kritisk tilskadekomne patienter uden tabt tid .

Skalpel


En skalpel er den skarpeste skæreværktøj almindeligt forekommende i en operationsstue . Skalpeller bruges af kirurger til at foretage de indledende snit i patientens krop . Kniven er designet til at gøre det punkt, indsnit ren, hvilket forkorter helbredende tid og gør det muligt kirurgisk hold til en bedre kontrol blødning , mens operationen er i gang .

Bandage og beklædning Medicinsk Saks


Bandage og tøj medicinsk saks look som almindelige saks spare op til bøje i de to knive efter de to er forenet . Dette bøje giver mulighed for et fald i træk som det instrument, der bruges til hurtigt at fjerne tøj i en nødsituation på værelset indstilling eller for at fjerne bandager fra en patient uden at forstyrre såret er dækket .

defibrillator /monitor


En hjertestarter enheden er ofte holdes på hånden i operationsstuer i tilfælde af pludselig hjerte arbejdsnedlæggelse. Enheden to pagajer sende en elektrisk stød gennem patientens krop og ind i hjertet , forhåbentlig jump- start pumpning af den tætte musklen. De fleste enheder er bærbare , der vejer mindre end 14 kg. , og kan bruges i flere nødsituationer i løbet af en dag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------