Position: sygdoms > kræft >

forsikringsdækning for maveplastik

   I en verden , hvor millioner af mennesker henvender sig til plastikkirurgi til at udforme selve deres drømme , mange personer kæmper med at betale for de stigende omkostninger . Den enkle løsning ville være at lade sygesikring dækker udgifter til en operation , men en maveplastik kan kun være dækket af en forsikring i visse begrænsede tilfælde

elektiv kirurgi


I de fleste tilfælde er plastikkirurgi betragtes som en elektiv kirurgi . Plastikkirurgi handler om støbning og forme kroppen . Siden udformningen af kroppen ofte har mere at gøre med æstetik og personlig præference frem for medicinsk behov , forsikringsselskaber vælger at begrænse dækningen af enhver operation , der anses for at være elektiv kirurgi . For forsikringsdækning , skal en operation være lægeligt nødvendig for en patients helbred , og det anbefalede fremgangsmåde ved en autoriseret læge .

Brok


Nogle patienter udvikler en tilstand, der kræver hernia og da brok er repareret ved at løfte bugmuskel , læger ofte kombinerer denne procedure med en maveplastik procedure . Selv om et forsikringsselskab stadig anser maveplastik valgfag kosmetisk reparation , vil nogle af de kirurgiske udgifter til operationen , der vedrører hernia være dækket af en forsikring . En patient kan betale den resterende del af kosmetisk procedure ud af lommen .

Overdreven hud


I de tilfælde , hvor en maveplastik anses lægeligt nødvendigt, kan et forsikringsselskab dækker alle eller en del af det kirurgiske omkostninger . Tilfælde af overdreven hud fra dramatiske vægttab eller flerfoldsgraviditet kan anses for lægeligt nødvendig , hvis huden hænger under skambenet og forårsager ubehag , irritation og udslæt hos patienten. En læge undersøgelse og vurdering skal forelægges til forsikringsselskabet med henblik på godkendelse .

Muskel Separation

tilfælde også foreligge, hvor patienterne lider skade eller tab , der forårsager adskillelse i mavemuskel . Som mavemusklerne er ansvarlige for at støtte kroppen , kan et behov for reparation anses lægeligt nødvendig og forsikringsdækning kan anvende . En kirurg ville være forpligtet til at foretage et snit at genoprette og stramme mave muskelvævet på samme måde som en maveplastik .

Mini-Fedtsugning

Mens forsikringsdækning for en maveplastik er vanskeligt at retfærdiggøre de fleste forsikringsselskaber, kan nogle kandidater finde en enklere måde at nå plastikkirurgi mål mere overkommelig . Når fedtdepoter er samlet under navlen , kan en delvis maveplastik eller grundlæggende fedtsugning også kan foretages på ambulant basis . De procedurer kun koster et par tusind dollars og kan endda blive finansieret.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------