Position: sygdoms > kræft >

forsinket kirurgi på grund af infektion

   Infektioner kan skabe ravage med din krop , sender dit immunsystem i højeste gear , som den forsøger at udrydde virus eller bakterier ansvarlige for infektion . Men selv mindre infektioner kan ikke være mere end en dagligdags irritation , kan de blive et stort problem , hvis en operation er i din nærmeste fremtid

. Betydning


Kirurgi er en traumatisk begivenhed for kroppen, og den vil få brug alle tilgængelige ressourcer til at sikre en hurtig og begivenhedsløs bedring. En infektion kan forstyrre din krops evne til at inddrive ordentligt efter operation , fordi din krops ressourcer er strakt tynde forsøger samtidig at helbrede fra operationen samtidig kæmper infektionen . Hertil kommer , kan tilstedeværelsen af en infektion i kroppen øger chancerne for en infektion, som opstår på operationsstedet .

Evaluering


Din læge vil sandsynligvis give dig en grundig undersøgelse , før din operation dato for at sikre , at dit immunforsvar Systemet er ikke i nogen fare måde . På dette tidspunkt , vil han spørge om noget senere sygdom og infektion . Hvis du for nylig har haft en forkølelse eller influenza , eller du tror , at du kan komme ned med en , er det bydende nødvendigt at lade din læge kender . Afhængigt af hvor hurtigt operationen er , kan lægen nødt til at omlægge det . Derudover kan blod arbejde afsløre en infektion , som du ikke var klar over du havde . Selvom du er symptomfri, kan Deres læge anbefale at udskyde operationen .

Forebyggelse /Solution


Selv hvis du ikke syg før indgrebet, kan din læge ordinere et kursus af antibiotika . Dette er at dræbe alle mindre infektioner , der endnu ikke resulteret i symptomer og sørg for , at du ikke fange nogen infektioner mellem tidspunktet for din eksamen og kirurgi . Det er vigtigt , at du tager dem som anbefales for at undgå postoperative komplikationer .

Vejning Risici

Kirurgiske indgreb har til formål at løse alvorlige og livstruende problemer kan ikke altid sættes ud . Således læger har til tider afvejning af risikoen for at forsinke operation mod den risiko for din inddrivelse ved infektionen . En mindre infektion måske ikke resultere i en udsættelse eller operation , men en stor en kunde .

undgå forværring

Når det kommer til mindre operationer , herunder kosmetiske procedurer og operationer , der ikke umiddelbart er nødvendigt , det er rutine for at imødegå eventuelle nuværende infektioner , før du flytter videre med kirurgi . Så mens du kan have været steeling dig selv for en procedure , eller endog ser frem til en ny næse eller ansigtsløftning , så husk at sætte din sundhed og sikkerhed , før ønsket om at få kirurgiske indgreb gjort .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------