Position: sygdoms > kræft >

gastrisk ærme fedmekirurgi opsving

   Lodret ærme gastrektomi , eller gastrisk ærme kirurgi , er et vægttab procedure , hvor en del af mavesækken er fjernet med henblik på at begrænse fødeindtagelse . Den del af maven , der er tilbage ligner det et ærme og kan holde omkring seks ounces mad

Du skal bruge: .
sterile bryst tube setup
Silke bånd .
Okklusiv forbinding .
Wall suge beholderen og slanger .
Stetoskop .
Vitale tegn overvågningsudstyr .

tilbagebetalingsperioden


Fordi en stor del af maven er fjernet , opsving for gastrisk ærme kirurgi er ofte længere end for andre former for vægttab kirurgi . Patienterne kan forvente at blive på hospitalet for en eller to dage, og fuld helbredelse kan tage flere uger .

postoperativ Kost


Patienterne bliver nødt til at følge en streng flydende kost for to uger efter operationen . Dette efterfølges af en to -ugers periode med pureret mad og derefter en genindførelse til fast føde .

Resultater


Ærme gastrektomi er en relativt ny procedure , og ingen langsigtede resultater er tilgængelige, men mange patienter mister ca 65 procent af overskydende kropsvægt inden for de første to år efter operationen .

Komplikationer

Underlivet kan være hævet og øm i flere dage . Din kirurg kan ordinere smertestillende medicin for ubehag . Der er en lille risiko for lækage på hæftning site , og nogle ar kan forekomme .

Vedligeholdelse

Fordi maven posen kan strække sig over tid , går gastrisk ærme kirurgi sædvanligvis ikke giver den samme mængde vedvarende vægttab som andre procedurer . Patienter kan senere vælge at gennemgå gastrisk bypass eller en anden procedure efter at have tabt nok vægt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------