Position: sygdoms > kræft >

gastrisk ærme støttegrupper

  

Du skal bruge:
Computer med internetforbindelse
. Telefon .
Transport til læger kontorer .

Gastric ærme kirurgi er en form for fedmekirurgi , der ofte udføres på mennesker, som ikke opfylder kravene til gastrisk bypass eller duodenal switch operationer . I gastrisk ærme kirurgi , er tæt på 60 % af maven fjernet , således at maven ligner et ærme . På grund af den hurtige vægttab , stress , og årsagerne til operation , har brug for mange mennesker ved hjælp af en støttegruppe efter at de har haft det . Heldigvis mange grupper der findes på internettet til gastrisk ærme støtte

Facebook : . Gastric Sleeve Support Group


Som en af de største sociale medier sites , Facebook har sin egen mave ærmet støtte gruppe . Gruppen er moderat størrelse , med lidt over 700 medlemmer . Det er en åben gruppe , og tilbyder links , diskussioner , og medlem-indsendte billeder . Mange af diskussionerne fokus på brands af protein shakes , udgifter til proceduren og efterbehandling , og spørgsmål om bivirkninger . På grund af Facebooks væg funktion , er medlemmer i stand til at skrive om deres dag -til -dag kampe og sejre .

facebook. com /group. php ? gid=25715813575 v=info

Lodret Sleeve Talk


Vertikal Sleeve Talk er et stort forum for alle emner omgivende lodrette ærme kirurgi . Det henvender sig til før operationen , inddrive , og efter operationen patienter . Rækken af måder at deltage og emner til at dække , er omfattende: fremskridt tidsskrifter , opskrifter , fitness , kvindelige og mandlige kun diskussioner , spørgsmål og svar , vægttab støtte , finansiering , og selv rekonstruktionskirurgi , som til tider brug for folk med overdreven løs hud .

verticalsleevetalk. com

Living After WLS


Leve efter WLS ( Vægttab Kirurgi ) er en stor hjemmeside dedikeret til alle former for vægttab kirurgi , herunder gastriske ærme . Det søger at skabe varme , accept og community for folk, der har haft kirurgi . På hjemmesiden indeholder et debatforum , et bibliotek med artikler og information , og en omfattende opskrift indeks . Kvarteret , webstedets diskussionsforum , har en række emner fra kosten spørgsmål til følelsesmæssig støtte .

livingafterwls. com
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------