Position: sygdoms > kræft >

hvad er en Jackson - Pratt hud transplantat ?

   Jackson-Pratt ikke henviser til en type hud graft , men snarere , det er varemærket for en medicinsk enhed, som kirurger bruger til at bortlede væsker fra patienter efter mange typer af kirurgi, herunder visse hudtransplantationer procedurer

Du skal bruge: .
Chair .
Boks eller mindre objekt .
Montering blok.

din hud


Hud dækker hele din krop og er den største enkelt organ hos mennesker . Det yderste lag ( overhuden ) , omfatter cirka 5 procent af din hud , og den tykkere inderste lag ( dermis ) , omfatter de øvrige 95 procent .

hudtransplantation


Ifølge Medline Plus , til en ydelse af National Institutes of Health , kan hudtransplantation udføres af forskellige årsager, herunder behandling af meget store sår eller forbrændinger , og hud tab som følge af hudsår , vil infektion eller hudkræft .

Typer af transplantater


En kirurg fjerner sund hud fra en persons legeme på det såkaldte donor site . Medline Plus , at de fleste mennesker har behov for en split-tykkelse hud graft , som bruger de to øverste lag af huden fra epidermis og hele dermis . Donor site for denne type graft er ofte balderne eller inderlåret . En fuld-tykkelse hud transplantat er nødvendig , når mennesker oplever dybere væv tab og er en mere kompliceret procedure . En kirurg skal fjerne hele tykkelsen af hud fra donor site , sammen med musklerne og blodforsyning . Denne type graft er almindeligt taget fra hud og muskel klapper i ryggen eller bugvæggen .

Fluid Ophobning

Fluid ofte samler sig i områder, hvor operation er udført . Bortset fra at forårsage smerte og hævelse , kan denne væske oprustning forsinke helingsprocessen og øge risikoen for at få en post-operative infektioner .

Tømning af Fluid

En Jackson-Pratt afløb er et selvstændigt sugesystem . Det består af en tynd gummislange , som en blød rund squeeze pære er vedlagt . En kirurg vil indsætte den ene ende af røret i den del af kroppen , hvor væsken er akkumulerende . Den anden ende af røret er passeret gennem et lille snit ( cut) i huden . Den squeeze pære er knyttet til denne ende af slangen. Når pæren er trykket flad , det skaber sug , der trækker væske ind i pæren , hvor den samler .

Recovery

Ifølge Medline Plus , patienter normalt raske inden for to til fire uger efter en split-tykkelse hud graft . Efter en fuld-tykkelse graft , generelt patienterne forbliver på hospitalet i en uge eller to og kræver en længere restitutionsperiode . Mængden af væske, afløb fra såret falder som healing begynder . Hvis en patient er stadig på et hospital , vil hans sundhedspleje udbyder overvåge dræning og bestemme , hvornår de skal fjerne Jackson-Pratt afløb . Hvis en patient er pasning af et sår i hjemmet , vil han nødt til at følge nøje instrukser , som hans læge . Hvis afløbet bliver på sin plads længere end nødvendigt eller ikke passet ordentligt , kan patienten få en infektion og hans sår kan ikke heles ordentligt . .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------