Position: sygdoms > kræft >

hvad er farerne ved smart lipo ?

   I modsætning til fedtsugning , at sugeledninger ud fedtdepoter , SmartLipo smelter fedtcellerne væk med en lille laser . SmartLipo er minimalt invasiv , en lokalbedøvelse er alt, der er behov for . Et hospital ophold er ikke påkrævet og restitutionstid er hurtig . Det er imidlertid vigtigt at være informeret før du laver nogen elektive procedure

Du skal bruge: .
Steril bryst tube setup
. Silke bånd .
Okklusiv forbinding .
Wall suge beholderen og slanger .
Stetoskop .
Vitale tegn overvågningsudstyr .

generelle risici


SmartLipo snit er små nok til ikke at kræve masker , men en mulighed for infektion stadig eksisterer . Holde området rent og tørt kan mindske denne risiko .

Procedure


Specialister i kosmetiske Surgery. com advarer om, at der er mulighed for at få brændt fra laseren , der anvendes i proceduren. Det er vigtigt at bruge en læge, der har specialiseret sig i proceduren .

Udseende


Nogle patienter har oplevet følelsesløshed , ujævn vævsdistribution og enten dimpling , klumpdannelse eller misfarvning eller sagging rundt på sitet.

Resultater

Fat celler er smeltet væk permanent , men hvis patienten får vægt efter operationen , fedt sætter sig i andre områder . Dette kan forårsage unaturlige bugnende og uønsket omfordeling af fedt .

Overvejelser

CosmeticSurgery. com meddeler, at SmartLipo er designet til raske mennesker , der er i nærheden af deres mål vægt , og proceduren er ikke udformet som et vægttab værktøj .

Preclusions

Ifølge DermaNetwork. org , dem, der har diabetes , hjertesygdomme eller blod , lever , nyre eller autoimmune sygdomme er ikke kandidater til SmartLipo .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------