Position: sygdoms > kræft >

hvad er formålet med en pacemaker ?

   Selv om pacemakere dato helt tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede som en metode til at korrigere slitage af et hjerte i løbet af sin levetid , var den første interne pacemaker ikke implanteret indtil 1959 . Siden da er det blevet en fælles procedure for dem , der har måttet udholde en uregelmæssig hjerterytme

Definition


En pacemaker er en lille kunstig enhed, en kirurg steder i brystet til at kontrollere uregelmæssig hjerterytme ved at levere elektriske impulser med bestemte intervaller . Pacemakere bruge batterier , der skal udskiftes i løbet af et helt liv . Imidlertid har fremskridt inden for teknologi forbedret batterilevetid og brugervenlighed .

Heart


Hjertet har en naturlig pacemaker , der styrer veer . Disse pacemaker celler skaber rytmisk puls ved hjælp af elektriske impulser . Afhængigt af kroppens behov , kan det centrale nervesystem stimulerer disse celler til at styre tempoet i nedgangen . Sammentrækningen bevægelse svarer til muskelceller , men der er væsentlige forskelle på, hvordan kontraktion opnås .

Rhythm


Pacemaker celler er beliggende i sinoatrialt node i højre forkammer ( atrium er den øverste halvdel af hjertet ) . Pacemakeren med den hurtigste aktionspotentialets stimulerer nærliggende celler , hvilket fører til en efterfølgende kædereaktion , der når hver enkelt celle i hjertet . Da de to forkamre kontrakt , de pumpe ind i den nedre kamre kaldes hjertekamrene . Hjertekamrene kontrakten og pumpe blodet ud i resten af kroppen . Den udelukkende af denne aktion er kendt som et hjerteslag .

Heart betingelser

Arytmier er abnormiteter i rytmen i hjertet . De kan indeholde takykardi , som er et hjerte , der slår for hurtigt , bradykardi , som er et hjerte , der slår for langsomt , eller hjertebanken . En uregelmæssighed , der hidrører fra sinoatrialt node kan være at skyde skylden på . Disse abnormiteter kan fremkalde besvimelse , træthed , åndenød , organskader , tab af bevidsthed og i ekstreme tilfælde , død .

Fordele

Ifølge National Heart , Lung and Blood Institute , en kunstig pacemaker korrigerer mange af disse problemer og giver en individuel at genoptage mange af de tidligere aktiviteter uden megen indblanding fra en uregelmæssig hjerterytme og dens skadelige symptomer som træthed og besvimelse . Pacemakeren er ment stort set som en erstatning for den del af hjertet , der tidligere havde begyndt at funktionsfejl .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------