Position: sygdoms > kræft >

hvilken slags struktur er den menneskelige bilag ?

   Den menneskelige appendiks er en lille struktur ligger ud for tarmen . Planteædere , herunder kaniner , zebraer og kænguruer , har appendixlike strukturer , der er vigtige for at fordøje plantemateriale . Imidlertid er den menneskelige appendiks betragtes som en rudimentære struktur , hvilket betyder, at det er en evolutionær rest , der ikke udføre en funktion af afgørende betydning for menneskers liv <. h2 > Tillæg Struktur
Den menneskelige appendiks er en lille , smal udløber af tarm- væv placeret i starten af tyktarmen . Dens officielle navn er " vermiform bilag ", som henviser til sin wormlike form . Tillægget kan være 12 inches lang i børn , men det svinder med alderen at nå en størrelse af 2 til 8 inches i længden og 0,28 til 0,31 inches i diameter . Af midaldrende , har åbningen fra tyktarmen til tillægget normalt er lukkede .

evolutionære historie


Mennesker er ikke de eneste dyr med et appendiks . Mange dyr , herunder aber , zebraer , kaniner og kænguruer , har intestinal udløbere , der har samme struktur som den menneskelige tillæg . I planteædere , er disse dele af tarmene meget vigtig for fordøjelsen . De indeholder bakterier der er nødvendige for fordelingen af cellulose , et hårdt at fordøje molekyle som findes i planter . Placering og struktur af den menneskelige tillæg svarer til disse andre dyr , hvilket indikerer , at det var gået ned gennem evolutionære historie .

rudimentære Konstruktioner


En rudimentære struktur er én, der var gået ned gennem evolutionære historie , men ikke længere udfører sin oprindelige funktion . Et eksempel på en rudimentære struktur er vingerne på en fugl , som en struds eller emu . Disse arter har vinger , fordi de er evolutionært nedstammer fra fugle , der fløj , men deres vinger ikke længere kan varetage denne funktion . Den menneskelige appendiks er også en rudimentære struktur , fordi det ikke længere har evnen til at fordøje plante cellulose .

mulige funktioner

Mens tillægget generelt betragtes som en rudimentære struktur , Williams og Myers argumentere " Patologi i tillægget " at orglet kan have vigtige immune funktioner. Tillægget kan producere immunceller , der bruges til at bekæmpe sygdomme og opretholde niveauer af gavnlige tarmbakterier . Men at fjerne tillægget generelt ikke skader , angiver, at dens mulige funktioner ikke er afgørende for menneskets overlevelse.

Blindtarmsbetændelse

I nogle situationer tillægget kan blive betændt , kaldes en betingelse blindtarmsbetændelse . Symptomerne på denne tilstand er akutte abdominale smerter og ømhed som svar på let tryk . Blindtarmsbetændelse opstår , når tillægget er blokeret , hvilket medfører infektion og betændelse i det berørte område . I alvorlige tilfælde , at tillægget kan briste og frigive bakterier føre til yderligere smitte . Behandlingen af blindtarmsbetændelse er kirurgisk fjernelse , som normalt resulterer i ingen skadelige virkninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------