Position: sygdoms > kræft >

hvordan du fjerner tatovering blæk

   En tatovering er en meget personlig og permanent erklæring . Men over tid kan du beslutte, du ikke længere ønsker eller endda som tatovering på din krop . Heldigvis er der et par forskellige måder at fjerne tatovering blæk fra din krop . Hverken mulighed er billigt-de vil højst sandsynligt koste mere end selve tatoveringen gjorde-men de gør viser sig effektive til at fjerne blæk fra din hud . Hvis du vil fjerne en tatovering , begynder med det første skridt ( som også er den billigste ) , og fremskridt gennem de øvrige trin, hvis det ikke er helt effektiv .

Du skal bruge:
Tattoo Removal Cream


en
Påfør en tatovering fjernelse creme til blæk og lad det sidde i flere minutter ( kan spænde . 10 til 30 , afhængigt af creme du bruger ) . Denne creme væsentlige brænder ud af billedet , så forventer det at stikke din hud . Vask fløde og vente flere uger , før du gentager . Det kan tage flere forsøg på at fjerne tatovering fra din hud . Hver beholder af fløde-hvilket er godt nok for en stor tatovering eller flere ansøgninger på et mindre tatovering-koster omkring 80 dollar .

2 .
Arranger til en aftale med en plastikkirurg og har tatovering blæk fjernet via laser . Dette væsentlige også brænder ud tatovering , men denne proces er mere effektiv end fjernelsen fløde . Du kan få brug overalt fra et til ti sessioner at helt at fjerne en tatovering .
3 .
Lav en aftale for en intensiv puls lysterapi proces . Dette bruger en elektrisk puls for at fjerne tatovering blæk . Men det er den dyreste , fordi det tager tusindvis af impulser for at fjerne tatovering blæk . Hver puls kan koste alt fra $ 10 til $ 25.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------