Position: sygdoms > kræft >

hvordan man finder en ortopædisk kirurg skulder specialist

  Finde en ortopædisk kirurg med speciale i skulderskader kan være svært . Men der er virkelig kun et par måder at finde en læge , og flid og ordentlig forskning er alt hvad du behøver . Som med at finde nogen lægelig specialist , tager din tid og gøre ordentlig forskning , før der indgås nogen læge

Du skal bruge:
lokal telefonbog eller online telefonbog
. Computer med internetadgang .


1 .

Spørg din praktiserende læge for en henvisning til en ortopædkirurg , der har specialiseret sig i skulderskader . Mange læger har et netværk af læger , de kender og stoler på. Selvfølgelig skal du stole på din læge før du beder om en henvisning , og sørg for at gøre en smule forskning på lægens .
2 .
Check American Academy of Orthopaedic Surgeons " Internet bibliotek . Når du har søgt efter en kirurg i dit område , kan du indsnævre din søgning til dem , der specialiserer sig i skulder kirurgi , så du kan setup en indledende høring . ( Se Ressourcer . )
3 .
Gennemse din lokale telefonbog eller Internet telefonbog . Selvfølgelig skal du altid være forsigtig , når du bruger denne metode , og du skal gøre lidt ekstra screening og forskning på alle læge, at du opfylder på denne måde . Må ikke være bange for at bede om deres legitimationsoplysninger og kirurgisk historie .

4 .
Besøg websteder som RateMDs. com at få patienten anmeldelser . Selvom du ikke kan lægge alle dine aktier i det fremmede har at sige , en læge, der har mange dårlige anmeldelser måske ikke den rette person til at udføre en seriøs kirurgisk procedure på dig .

Tips og Advarsler


 • overveje at rejse en kort afstand , hvis du har en engangs- proceduren, og du finder en god læge . Mens den ekstra rejse kan være lidt af en plage , de penge vil sandsynligvis være meget lidt , og en forkludret operation vil være langt dyrere i det lange løb .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------