Position: sygdoms > kræft >

hvordan man finder overkommelige plastikkirurger

  At vælge en plastikkirurg kan virke som en skræmmende opgave , især hvis du er på et begrænset budget . Men der er et par ting, du kan gøre for at gøre processen mindre stressende , så du kan finde den rigtige plastikkirurg for dig
Men vær advaret-. gør den slags forskning , der er nødvendig for at finde den rigtige plastikkirurg til en pris du har råd til er ikke let . Det vil tage en hel del timer af din tid , og en meget sandsynlig flere indledende aftale med en plastik kirurger , før du finder den rigtige .

Du skal bruge:
Computer med internetforbindelse
. Telefon .
Transport til læger kontorer .

finde en god og billig plastik kirurg1 .
Sæt dig ned og beregne dit budget . Dette er en uundværlig første skridt i hele processen . Hvis du allerede har en masse sparede penge , så godt for dig , som du ikke behøver at bekymre sig om at tage et lån eller betalinger mv
Men selv den billigste kosmetisk kirurgi procedure i disse dage starter på omkring $ 1. 000 , og næsten alle plastikkirurger kræver mindst nogle indbetaling , så du bliver nødt til at have sparet mindst et par hundrede dollars , før du begynder at lave aftaler med læger for at drøfte procedurer osv.
Når du har din indbetaling i hånden , og har beregnet , hvor meget af en månedlig betaling , du har råd ( de fleste finansielle eksperter tyder ikke mere end 7-10% af din nettoindtægt ) , så er du klar at gå videre til nogle alvorlige forskning om kosmetisk kirurgi .
2 .
Undersøg kosmetisk /plastikkirurgi procedure , du er interesseret i. Gennemgå alle de muligheder derude for det område, du er interesseret i bedring. Der er en masse information til rådighed på internettet , og der er et stort antal web-baserede ressourcer på kosmetiske kirurgi procedurer . Hvis du er interesseret i en " næse job " , for eksempel , indtast " næse job " i den ransage fanebladet og du vil få bogstaveligt hundrede af henvisninger til forskellige næsekorrektion procedurer , og du kan uddanne dig selv og lære om dine muligheder derfra .

3 .

Pris procedurerne du er interesseret i. Der er kun så langt du kan tage denne form for forskning online eller via telefon, da læge kontorer er tilbageholdende med at diskutere den endelige priser indtil efter at de har haft med dig , tjekket din forsikring , kredit historie , etc. Men du kan normalt mindst få dem til at give dig en række , så du kan foretage grov sammenligninger . Vær sikker på at overveje de samlede omkostninger for alle procedurer ( dvs. anæstesi , opvågningsstuen , osv. )
4 .
Vælg den rigtige plastikkirurg . Dette kan betyde et par ture til den indledende udnævnelser og eksamen med flere plastikkirurger , indtil du finder den rigtige , men det er indsatsen værd at beskytte dit helbred og udseende . Der er et par væsentlige spørgsmål at stille :
1 . Har kirurgen har privilegier til at operere på et lokalt hospital ?
2 . Er han eller hun certificeret til at udføre denne særlige procedure ?
3 . Hvor mange af denne type af procedurerne er han eller hun udførte før ?

gode råd og advarsler


 • Bed om at se billeder af tidligere patienter , så du kan se, hvad resultatet af din operation vil sandsynligvis se ud .
 • Hvis du opererer på et meget slank budget og behov /ønsker en masse plastikkirurgi for en relativt lille beløb , kan du overveje medicinsk turisme . Lande som Thailand og Brasilien tilbyde kvalitetsprodukter lægehjælp til en pris omkring 40 % af den i USA .
 • Sørg for at din kirurg er certificeret af American Board of Plastic Surgery .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------