Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan gennemgå en prostatektomi

   Prostatektomi er en invasiv kirurgi for at fjerne en alvorlig forstørret prostata . Det tilsigtede resultat er ophør af urin symptomer og en tilbagevenden til normal aktivitet . Med en læges vejledning , er der ting, du skal tage for at forberede sig til kirurgi, og det kan tage flere uger, før du gendanne bagefter . Det er vigtigt at kende de risici der er forbundet med denne operation . Din læge er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål , du måtte have

Du skal bruge: .
urolog
Din almindelige medicin .
Vand .
Lavement kit .


1 .
Stop rygning . Din læge vil være i stand til at tilbyde dig støtte og giver vejledning. Din læge kan også fortælle dig om at stoppe enhver medicin, tynd dit blod , såsom E-vitamin , clopidogrel ( Plavix ) , warfarin ( Coumadin ) og over -the-counter smertestillende såsom aspirin , ibuprofen ( Advil , Motrin ) eller naproxen .
2 .
Har en præoperativ undersøgelse . Dette kan omfatte blod arbejde , en røntgen af thorax , et elektrokardiogram ( EKG eller EKG ) og et interview med narkoselægen . Du kan også modtage retninger om kost og andre præparater , herunder en særlig kit for at give dig selv et lavement .

3 .
Self-administrere lavement ( eller har nogen til at hjælpe dig ) dagen før operationen , hvis din læge har instrueret dig at gøre det . Må ikke spise eller drikke noget efter midnat natten før operationen . Følg lægens anvisninger om, hvilke af dine regulære medicin du kan tage med vand om morgenen operationen . Kom til hospitalet i tide . Forvent at mødes med læger , sygeplejersker og narkoselægen en mere tid om formiddagen .
4 .
Følg lægens postoperative retninger , herunder øvelser i sengen for at forhindre farlige blodpropper i benene . Forventer at være på hospitalet mellem et og fire dage . Se din læge et par dage efter din frigivelsen er kirurgisk taples og dræning fjernet rør . Vend tilbage til dit normale aktivitetsniveau gradvist , med lægens vejledning og støtte .
5 .

Hold din læge informeres om eventuelle ændringer eller nye symptomer , herunder blødning , urin klager eller igangværende smerte . Forventer, at når du har sex (seks til otte uger efter operationen ) , vil du have en orgasme , men ejakulere lidt at ingen sæd . Se din læge et par måneder efter operationen for at sikre, at du er healing godt og genvinde fungerer som planlagt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------