Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan tjekke en plastikkirurg

  Ifølge en rapport fra 2009 af American Society of Plastic Surgeons , var der 12. 900 tusind plastikkirurgi procedurer i Amerika udført det pågældende år. Hvis du overvejer plastikkirurgi er det vigtigt at finde den rigtige kirurg for din procedure . Du ønsker at sikre kirurgens erfaring , uddannelse og træning opfylder eller overstiger de nationale standarder . Med selv den mindste af procedurer , er det stadig vigtigt at have en dygtig plastikkirurg , og den tillid, at gå ind i kirurgi , at du har tjekket hans baggrund grundigt .

Du skal bruge:
Internet


1
Tjek om din plastik kirurg er bord certificeret . . Den amerikanske Bestyrelsen Plastikkirurgi attesterer kirurger , der opfylder uddannelses -og uddannelseskrav og bestå en skriftlig og mundtlig prøve . Hvis en kirurg blev certificeret efter 1995 , derefter hvert 10 år kirurgen har til at opretholde sin certificering ved at tage uddannelser og få testes igen .

2 .
Kontrollér, om kirurgen har nogen klager fra patienter . Du kan gøre dette ved henvendelse til Federation of State Medical Boards , der holder oplysninger om en læges uddannelse , hvis han er licenseret og hvis der har været nogen disciplinære problemer med lægen . For eksempel vil den Federation of State Medical Boards kunne fortælle dig , hvis kirurgen har nogen begrænsninger , såsom at give visse recepter til patienter , og hvad årsagen til at der er. Omkostningerne for denne service er mindre end 10 dollars .
3 .
Tjek om plastik kirurg har specialiseret sig i det område, du ønsker at få gjort . American Society of Plastic Surgeons og The American Society for Aesthetic Plastic Surgery har begge søgemuligheder på deres hjemmesider for patienter at søge efter en bestemt læge og finde hende speciale område, som f. eks fedtsugning eller facelift . American Society for Aesthetic Plastic Surgery site giver også mulighed for forbrugerne søgning baseret netop på speciale .

gode råd og advarsler • For at blive certificeret bord , har en plastikkirurg afsluttet mindst et halvt årti ekstra uddannelse efter lægestudiet . Ved at vælge en bord-certificeret plastik kirurg du vælger en læge, der har et certificeret høj grad af ekspertise .
 • Enhver operation har risiko . Altid tale med din kirurg om de potentielle risici for dine specifikke procedure og for din krop .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------