Position: sygdoms > kræft >

hvorfor bruge plader i håndleddet kirurgi ?

   Håndleddet kirurgi er en procedure, der skal reparere skader på håndleddet mellem hånd og underarm . Læger kan bruge plader i løbet af håndleddet operation for at stabilisere brud eller at afkorte patientens samlede inddrivelse tid

Fakta


Læger kan reparere ukomplicerede brud på håndleddet ved at sætte knoglen på plads , og anvende et støbt , American Academy of Orthopaedic Surgeons ( AAOS ) rapporter . Dog kan mere komplekse frakturer kræver operation og efterbehandling af korrekt reparation og healing .

Bruger


Læger kan placere pladerne under håndleddet operation for at stabilisere splittede ben , i henhold til American Society for Kirurgi af Hand ( ASSH ) . De kan også kombinere plader med skruer til at holde flere knoglefragmenter på plads .

Tidligere Recovery


Brug af plader i håndleddet kirurgi kan gøre det muligt for patienterne at få tidligere brug af deres hænder og håndled , det ASSH rapporter .

supplerende metoder

Læger kan benytte andre metoder til stabilisere håndleddet under operationen , herunder indsættelse af metal stifter eller placeringen af en ramme-lignende enhed kaldet en ekstern fixator , der er forankret til benet fra lande uden for kroppen, AAOS rapporter .

kombinerede metode

Læger kan også kombinere brugen af plader med stabiliseringen metoder , der er anført ovenfor, AAOS noter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------