Position: sygdoms > kræft >

kan jeg svømme med mine urostomi ?

   Nogle gange kan en persons blære skal fjernes . De mest almindelige årsager er blærekræft , blære dysfunktion , betændelse i blæren og fosterskader . Læger kan udføre en operation for at skabe en urostomi , en åbning i maven . Urin flyder ud af denne åbning og opsamles i en plastik pose fastgjort til en person

posen


Der er flere typer af poser , også kaldet tasker , men de er alle lavet af en pose og en hudbarrieren . Hudbarrieren beskytter den omgivende hud fra konstant kontakt med posen . Posen har et dræn ventil i bunden til tømning urin .

Post-Kirurgi Bekymringer


Folk , der har haft urostomies ofte bekymre sig om grænser for deres post-kirurgi liv . De spekulerer på , om motion vil løsne eller løsne deres stomiposer og føre til en ulykke .

Bær Taske


Mennesker med urostomies kan stadig svømme . De bør altid bære en pose , mens svømning til at holde urinen fra breder i puljen . Det er bedst at tømme posen , før det bliver i vandet .

Bælter og Tape

Special bælter er til rådighed til at holde posen på plads . Mennesker med en aktiv livsstil kan finde disse online eller i medicinsk levering butikker . Strimler af vandtæt tape er et godt alternativ til bælter .

Mønster vs Massiv

Som camouflage , en mønstret badedragt bedre forklædninger posen . Da det er nemmere at se bule under en ensfarvet , folk med urostomies fordel mønstre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------