Position: sygdoms > kræft >

nye iris farve kirurgi

   Den naturlige farve på en persons øjne er bestemt af mængden af melanin , fordelingen af blodkar , og teksturen af væv i øjet . I årevis har optometrister ordineret farve kontakter til patienter , der ønskede at ændre deres øjenfarve . Men en operation er udviklet af lægerne på Ny farve Iris giver patienter til at få deres øjenfarve permanent forandret

Historie


The New Color Iris procedure blev udviklet i Panama af læger , der ønsker at hjælpe med at behandle Kuna indianerne , der har en relativ høj sandsynlighed for albinisme i iris . Denne operation anvendes også for personer , der har haft skader på iris , eller folk der blot ønsker at ændre deres øjenfarve .

Procedure


Når en patient gennemgår denne operation , kirurgen indsætter et lille implantat i øjet , der dækker den oprindelige iris . Operationen betragtes som sikkert , fordi det udnyttede teknologi , der svarer til den anvendte procedure for behandling af grå stær . Det sker under anæstesi og kræver ca en uge af nyttiggørelse tid .

Begrænsninger


Personer med visse sygdomme i øjet kan ikke underkastes Ny farve Iris procedure . Øjenlæge vil foretage en grundig undersøgelse for at afgøre , om der overvejes operation sikker . Mens operationen er tilgængelige for patienter med bygningsfejl , er implantation af en ny iris ikke ændre patientens aktuelle vision . På grund af dette, som enkeltpersoner, hvis korrigerende linser vil fortsætte med at bruge dem efter proceduren . I visse tilfælde kan patienter blive anbefalet LASIK korrigerende kirurgi .

Sikkerhed

Mens Ny farve Iris er i øjeblikket kun tilgængelig i Panama , proceduren er et amerikansk patent og de anvendte materialer er blevet godkendt af FDA . En August 2009 artikel i Daily Mail rapporter en historie om en kvinde , der undergik kirurgi og næsten mistede sin vision helt . Men lægerne var i stand til sikkert at fjerne implantaterne uden at forårsage permanent skade på sit syn . Selv om denne hændelse kan afspejle dårligt om Ny farve Iris , har der været meget få klager , siden den procedure først bliver tilgængelige i 2002 .

Omkostninger

Som i 2010 , koster Ny farve Iris procedure ca $ 7. 500. Men da kirurgi er kun tilgængelig i Panama , bør budgettet for rejseudgifter og en uges hotelophold i byen skal indregnes , så godt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------