Position: sygdoms > kræft >

øje graft

   Eye vin kan lyde som en medicinsk procedure ud af science fiction , men som videnskab og teknologi fremskridt , er den virkelighed, vi måske en dag være i stand til regrow eller transplantation øjne mellem ejere . Selv om evnen til fuldt ud at pode det menneskelige øje er ikke avanceret nok til at arbejde , er der delvis graft procedurer , der allerede er i brug

Cornea .


Hornhinden er den klare , forreste vindue i øjet . Hvis en person udvikler et problem med deres hornhinden , kan det forårsage smerte , sløret syn eller i nogle tilfælde , delvis eller fuldstændig blindhed . Heldigvis hornhinden er et område af øjet , der kan transplanteres og podet på en ny ejer med henblik på at løse en række spørgsmål .

Overvejelser


Corneal grafts stadig betragtes som meget avancerede procedurer . Operationen tager en meget dygtig læge , der har specialiseret sig i øjet , og hornhinder skal være både frisk og lignende til modtagerens egne øjne . Det er muligt , at kroppen vil afvise transplantationen så godt, hvilket kunne føre til større vanskeligheder postoperativt .

synsnerven


En af årsagerne til, at en hornhindetransplantation er muligt, er fordi det ikke klippe patientens synsnerven. En af de store vanskeligheder med Total Eye vin er , at synsnerven ikke kan regrown som helst i øjeblikket kendte middel . Men forskningen på området er i gang .

Research

Ifølge " Time Magazine , at "der er igangværende forskning på University of Chicago , der leder ind i muligheden for podning og transplantere øjet . Forsøgene har endnu ikke nået videre end dyreforsøg ( specielt ud over forsøg på rotter ) , men den forskning har påvist lover , at øjnene kan blive omplantet med nogle genoprettet vision .

Donation

For at en del af et øje , der skal transplanteres til en anden patient , skal orglet skal doneres . Eye bankerne holder ventelister for dem, der venter på øjne , og folk der underskriver organdonation del af deres kørekort i USA kan vælge at donere deres øjne efter deres død , påtager sig deres øjne er ikke beskadiget eller syge i nogle måde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------