Position: sygdoms > kræft >

skødet band og autoimmune sygdomme

   Læger udføre skød band kirurgi eller laparoskopisk justerbar gastrisk band kirurgi , til at hjælpe patienter, der har behov for at tabe sig . Patienter med autoimmune sygdomme kan ikke være gode kandidater til denne type operation

Lap Band Kirurgi


Ifølge Piemonte Hospital , læger implantere en laparoskopisk justerbar gastrisk bånd omkring en patients øvre mave under skødet band kirurgi at reducere størrelsen i maven og begrænse mængden af mad , at maven kan gemme . Bandet kan justeres eller fjernes på et senere tidspunkt .

Autoimmune Sygdomme


Læger kan ikke udføre skødet band kirurgi på patienter, der har autoimmune bindevæv , såsom sklerodermi eller lupus , og patienter med en familie historie i denne type af autoimmune tilstand , fordi de kan lide komplikationer fra kirurgi .

Andre begrænsninger


Personer med gastrointestinale lidelser som Crohn 's sygdom , mavesår eller esophagitis , mennesker med svære lunge -eller hjertesygdomme og patienter med en infektion kan ikke gennemgå skødet band kirurgi .

Kandidater

Fede mennesker over 18 år, som ikke har haft succes på lang sigt i at tabe sig , mennesker, der er villige til at træffe sunde tilpasninger af deres kostvaner og patienter, der ikke drikker alkohol i store mængder kan have gavn fra skødet band kirurgi .

Fordele

Patienter , der vælger skødet band kirurgi i stedet for de traditionelle gastrisk bypass-operation oplever ikke så meget kirurgiske traume , har mindre ardannelse og smerte , og har en hurtigere helbredelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------