Position: sygdoms > kræft >

veterinære pacemaker operation

   Veterinære pacemaker kirurgi tilbyder kæledyr med hjertesygdom en ny chance på livet ved at tilbyde en måde at regulere dyrets hjerterytme . Generelt er denne procedure udføres på hunde og har været ret vellykket for aldring hjørnetænder med dårligt hjerte . Hjertesygdom er den hyppigste årsag til dødsfald hos hunde , så det er vigtigt at få en korrekt diagnose og omkostningseffektiv sammenligning , når de overvejer veterinære pacemaker operation for dit kæledyr

Diagnose og omkostningseffektivitet


Dyr , der har en uregelmæssig hjerterytme kan være i risiko for anfald og kan endog sammenbrud på anstrengelse . Kæledyr med en formodet hjerte betingelse kan placeres på en 24-timers hjerte skærm eller EKG at vurdere , om deres hjerte fungerer korrekt . Disse tests kan hjælpe afgøre, om en pacemaker er det rigtige for dit kæledyr .

omkostninger kan variere . AU College of Veterinary Medicine i Alabama er et kollegium , at kun gebyrer kunder for deres faktiske kirurgi omkostninger , som normalt ligger på mellem $ 750 til $ 1000. Takket være pacemaker selskaber som Guidant Corporation , donationer til større veterinære gymnasier har sparet en masse dyrs liv og videre besparelser for mange ejere af kæledyr .

betydelige fordele og Fordele


Læger bruger menneskelige pacemaker til at hjælpe med at regulere dyrenes hjerterytmer . Pacemaker kirurgi er fastsat primært for hunde , men er blevet udført på nogle katte og heste . Kæledyr med pacemakeren implantater kan leve op tre til fem år efter operationen . Pet ejere har også rapporteret om en mærkbar forskel i deres dyrets adfærd , med øget energi niveau efter denne procedure . En kæledyr er ikke længere sløv og er i stand til at løbe rundt og lege oftere .

Veterinær pacemakere Procedure


Veterinær pacemaker operation tager lidt mere end en time at udføre . Pacemakere er ikke specielt lavet for dyr , så de veterinære fagfolk har bedt pacemakeren virksomheder til at arbejde med dem på at give det samme udstyr kun på en mindre skala . Pacemakeren selv er begravet i musklen under dyrets hud i nakken område og har en ledning på den anden ende , der fører til hjertet . Pacemakeren er i stand til at fornemme , når dyrets hjertefrekvens bremser . For at kompensere for den langsomme puls , sender pacemakeren en elektrisk ladning til at stimulere dyrets hjerte .

Post Kirurgi og vedligeholdelse Care

Umiddelbart efter operationen , bør dyret holdes nogenlunde stille og roligt fra 48 timer til 28 dage for ikke at høste pacemakeren bly og at tillade pacemakeren føre til at overholde helt til hjertet . Maskerne er normalt tages ud af dyrets hals efter en periode på syv til 10 dage .

Der er normalt ingen langvarige restriktioner for dyret , og de kan genoptage deres normale måde at leve på efter en måned er gået . Batteriet og pacemaker kan vare i op til fem år og er regelmæssigt kontrolleres hver fjerde uge fra dyrlægen at afgøre, hvornår det skal udskiftes .

Outlook og Succes Priser

Veterinær pacemaker kirurgi har en høj succesrate og de fleste kæledyr , der har haft denne procedure har udvidet deres forventede levetid . Med dette in mente , er det stadig vigtigt at tjekke med en bord- certificeret veterinær specialist for at se, om dit dyr er en kandidat til denne type operation . Hvis din hund lider af hjertesygdom , find en lokal dyrlæge og diskutere mulige behandlingsmuligheder , der er tilgængelige for dit kæledyr .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------