Position: sygdoms > kræft >

virkningerne af generel anæstesi hos ældre kvinder

   Udsigten til at blive sat på vågeblus med generel anæstesi ofte bringer angst for dem, der forventer kirurgi , men anæstesi er et meget avanceret lægevidenskab med veluddannet personale , og sandsynligheden for problemer, der opstår , er ganske lille . De ældre kan være bekymret for , hvordan narkose vil påvirke dem, hvis de har andre medicinske lidelser som hjertesygdomme , lungesygdomme eller sukkersyge , men lægen og narkoselægen vil træffe yderligere forholdsregler for sikkerhed

Identifikation


Generel anæstesi er en rutinemæssig medicinsk praksis , hvor lægemidler administreres til patienten for at fremkalde et tab af bevidsthed under kirurgiske procedurer . Det har tre komponenter : hypnose ( bevidstløshed ) , afslapning ( manglende muskel refleks ) og analgesi ( blokering af smerte ) . Anæstesi er opnået gennem en omhyggelig kombination af medicin , der overvåges under hele bedøvelsen processen .

funktioner


Typisk er en anti-angst medicin gives i den præoperative venteområdet til at slappe af patienten og reducere angst . På operationsstuen , er en indånding eller indsprøjtning af anæstesi givet, der sætter patienten i en dyb søvn på forhånd af det kirurgiske indgreb . Denne dybe tilstand af søvn overvåges omhyggeligt med hjerte , blodtryk og respiration skærme . Efter operationen , er patienten taget til opvågningsstuen og omhyggeligt overvåget , indtil alle virkningerne af anæstesi slid off .

Overvejelser


Der er særlige betænkeligheder ved administration anæstesi til ældre , især underliggende tilstande som diabetes og hjerte -og lungesygdom . En levetid af rygning kan have skadet lungerne , og vaskulære strukturer i hjertet måske ikke være så elastisk som hos yngre mennesker . Anæstesi kan også påvirke blodtrykket hos ældre , og problemer styre blodsukkeret hos ældre diabetikere kan tilføje risici for generel anæstesi. Desuden viser nogle tegn på, at der kan være kognitive problemer hos ældre efter anæstesi , men disse er generelt kortvarig . Alle disse betingelser kræver nøje overvejelse i at vælge den rigtige narkose .

særlige betænkeligheder for Women

Kvinder kan have en lidt anden reaktion på anæstesi end mænd , ifølge en 1999 Duke University undersøgelse . Forskerne fandt, at kvinder vågnede op hurtigere fra generel anæstesi , og at de kræver større mængder af visse typer af anæstesi . Kvinder også kan have mere kvalme fra anæstesi , muligvis på grund af de typer af kirurgi , der er gjort , såsom bryst -og gynækologisk kirurgi . Din anesthesiologist vil være opmærksom på disse forskelle og vil justere doserne tilsvarende .

Forebyggelse /Solution

For at sikre at din oplevelse med anæstesi er et sikkert én, skal du sørge for din læge er opmærksom på alle dine sygdomme og medicin , du tager . Læger bør også være opmærksom på eventuelle naturlægemidler og kosttilskud du tager , hvis de producerer en effekt i kombination med anæstesi narkotika . Underrette din læge om eventuelle allergier . Alert din anesthesiologist til enhver løse tænder eller proteser , der kan blive brudt under administration af anæstesi . Rapporten tidligere reaktioner på anæstesi . Hvis der er en familie historie af problemer med anæstesi , skal du sørge for din læge og narkoselægen er klar . Ryger ikke , før en procedure , der indebærer generel anæstesi , og følg præoperativ instruktion om at afstå fra mad eller drikke .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------