Position: sygdoms > kræft >

ansvarsområder en operationsstue

   Den operationsstuen er en nødvendighed for planlagt kirurgi , kirurgi som følge af ulykker og kirurgi fra nonaccident-relaterede skader og sygdomme . Hvert operationsstuen er hygiejniseret grundigt , bemandet med sygeplejersker og kirurgiske assistenter og udstyret med overvågningsudstyr , medicinske værktøjer , anæstetika og alle andre nødvendige materialer .

Kirurger


Kirurgen har det mest ansvar til patienten . Operationsstuen ser mange forskellige kirurger en dag , fra neurokirurger , der arbejder med hjernen og rygmarven , at en generel kirurg , der arbejder på tarmsystemet og andre interne operationer , til en kardiologisk kirurg , der arbejder på hjertet . De operationelle skal være rustet til at imødekomme de mange kirurgiske muligheder og har de nødvendige kirurger til at imødekomme patientens behov .

Sygeplejersker


Sygeplejersker spiller en afgørende rolle i operationsstuen . Specifikke ansvarsområder uddelegeres til bestemte sygeplejersker for at bevare organisation og effektivitet . Skrub sygeplejersker er forpligtet til at videregive de medicinske instrumenter og materialer under operationen , og andre sygeplejersker rotere opgaver , såsom at forberede operationsstuen for kirurgi , og sørg for registre og filer er udfyldt korrekt og sikre, at udstyret kører korrekt , og at operationen er kørende.

anesthesiologist


Uden en anesthesiologist , ville de fleste operationer sandsynligvis være ubærligt . For at genopleve og forhindre smerte, narkoselægen administrerer generelle anæstetika intravenøst , hvilket er komplet sedation , når patienterne gennemgår hårdere operationer , såsom omfartsveje og lokalbedøvelse , hvor patienten er vågen , men følelsesløs til smerte . Den anesthesiologist overvåger også bedøvelse og patientens respons på det hele operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------