Position: sygdoms > kræft >

bivirkninger af at have bryster implantater

   Nogle kvinder kan føle, at deres bryster er enten for lille eller ikke proportioneret korrekt . Kosmetisk bryst-ekstraudstyr kirurgi eksisterer for at give kvinder mulighed for at få størrelse og proportionaliteten af deres bryster større eller balanceret . Siden starten har bryst-implantat kirurgi blevet populær hos kvinder, der var utilfredse med deres krop , men mange bivirkninger til den procedure, der stadig eksisterer .

Amning


Kvinder , der har deres bryster kunstigt forbedret , kan finde deres evnen til at amme deres børn påvirkes negativt. Kvinder, der søger brystimplantater bør tale med deres plastik kirurg om deres planer om at amme i fremtiden for at sikre , at de er fuldt oplyst om mulighederne .

mammografi


Implantater kan forårsage komplikationer under rutinemæssige bryst eksamen . Særlige x-ray procedurer , der kræves af kvinder, der har implantater og medicinske fagfolk , der udfører eksamener bør advares om tilstedeværelsen af implantater .

Sensation


Efter at have modtaget et brystimplantat nogle kvinder rapporterer om en ændring af følsomhed i deres bryster og brystvorter . Nogle kvinder rapporterer mistet følelse; andre kvinder rapportere nye og smertefulde niveauer af følsomhed til at røre og røre

Utætheder og brud

Selvom det ikke er strengt en bivirkning , implantater kan lække , pause eller på anden måde brud . Kvinder, der har implantater bør sørge for at undgå fysiske påvirkninger på deres bryst-YourPlasticSurgeryGuide. com advarer om, at selv en mammografi kan forårsage en implantat til at sprænges . Implantater, lækage eller brud vil kræve yderligere operation , der skal fjernes eller udskiftes , for at undgå helbredsproblemer fra fremmede stoffer i kroppen senere .

Ardannelse

Enhver operation efterlader et ar , og brystimplantater er ikke anderledes. Selv om kosmetiske kirurger kan forsøge at minimere forekomsten af ar ved at gøre indsnit i ugunstigt synlige områder , og selv om kosmetiske behandlinger, kan bidrage til at minimere forekomsten af et ar , kvinder , der søger brystimplantater bør forstå, at nogle ar er uundgåelig .

Infektion

Alle kirurgiske indgreb bære med sig risikoen for infektion . Hvis der, efter en brystimplantat operation , registrerer en kvinde tegn på en infektion , som ifølge DocShop . com " omfatter rødme , lokal hævelse , varme og ømhed , " og eventuelt feber , kan hun være forpligtet til at tage antibiotika eller har implantaterne fjernet , således at infektionen bliver besejret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------