Position: sygdoms > kræft >

brusk podning

   Brusk podning er en kirurgisk procedure , der erstatter skadede eller fejljusteret brusk i kroppen . Udskiftning brusk kan komme fra patienten selv eller fra en Kadaver donor . Udskiftning brusk vokser ind i den eksisterende brusk til at rette en række sygdomme og skader

Du skal bruge: .
formanden
Boks eller mindre objekt .
Montering blok.

Septoplasty


Septoplasties udføres for at korrigere en tilstand kaldet en afbøjet septum . Septum er det stykke knogle og brusk , der adskiller patientens to næsebor . Indimellem kan dette stykke brusk være misvisende , hvilket åndedrætsbesvær og hyppige infektioner . Brusk af septum tider skal udskiftes i løbet af denne procedure , i henhold til Mayo Clinic .

Rhinoplasty


Et andet nasal procedure er en næsekorrektion , der udføres på patienter med nasal forhindringer , der er uhelbredelige med medicin . Brusken er fjernet fra afveg del af septum og indsættes i næsepassager at udvide dem og lethed at trække vejret, efter University of Texas Medical Center .

tympanoplasti


Det indre øre er et andet område , der kan undergå brusk podning . I 2007 beskrev Yamilet Tirado , MD af Baylor College of Medicine brugen af brusk podning inde i indre øre af en patient , hvis Eustacean rør havde gentagne gange funktionsfejl eller gled ud af stedet .

Slidgigt

Knee arthritis , som forklaret i et papir udgivet af Ohio State University 's Afdeling for Medicinsk Engineering , er en situation, hvor brusk podning kan være nyttig . Undersøgelsen understreger vigtigheden af en korrekt dybde af graft .

fremtidig brug

Dr. Tirado , som nævnt ovenfor , mener at antallet brusk podning procedurer , især i øret , har oplevet en bølge , og vil fortsætte med at stige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------