Position: sygdoms > kræft >

brystforøgelse komplikationer

   I år 2008 alene , mere end 300. 000 kvinder og teenagepiger gennemgik brystforstørrelse i USA . Dette antal er mere end tredoblet siden 1997 , ifølge sundhedsrelaterede hjemmeside vores kroppe , Ourselves . Ikke alle er at gå under kniven for første gang , og nogle kvinder er ved at erstatte gamle implantater , der har brudt eller på anden måde har påført dem problemer . Som enhver kirurgisk procedure, brystforstørrelse ikke uden risici .

Infektion


Der er en risiko for infektion efter brystforstørrelse . Symptomerne omfatter feber , ømhed , hævelse og inflammation . Antibiotika er det første kursus i aktion , men hvis infektionen ikke reagerer på medicinen , kan brystimplantater fjernes , indtil infektionen er ryddet op .

nået bunden


bunden ud kan forekomme , om glat , tekstureret , silikone gel eller saltvand implantater blev brugt . Bunden ud er , når brystimplantater nedstamme for lavt på brystet . I forhold til den synkende bryster , synes brystvorter at være for højt på brystet højen . Helt nede skal være kirurgisk repareres .

Symmastia


Symmastia undertiden opstår på grund af en kirurg har til hensigt at skabe kavalergang . Betingelsen er undertiden benævnt som en " uniboob , " på grund af den måde implantaterne mødes i midten af brystet . Symmastia er mere udbredt blandt tynde kvinder , skyldes primært det faktum, at de normalt har mindre væv dækker brystbenet . Betingelsen skal være kirurgisk repareres .

Brud

Implant producenter indrømmer gerne , at brystimplantater ikke evigt . De kan briste eller tage gassen af en række årsager , herunder almindelig slitage . Bristninger kan opstå på ethvert tidspunkt , men er mere sandsynligt at ske , efter at implantater har været i flere år .

Følsomhed

Nippel følsomhed kan blive påvirket af brystforstørrelse. Brystvorten kan blive alt for følsom eller mister følsomheden . Denne ændring i følelse kan være midlertidig eller permanent . Seksuel respons og komfort under amning kan blive påvirket af ændringen .

Lækage

Små mængder af silikone sammensatte og platin er fundet til at bløde igennem en intakt implantat skal og ind i kroppen . En række af retssager er arkiveret i årenes løb , og en debat stadig raser om, hvorvidt disse utætheder er forbundet med fysiske sygdomme .

Hæmatom

hæmatomer opstå , når blod pools i den kirurgiske område og bliver fanget i vævet af huden .
Ved at samle blod danner en masse , der kan være smertefuldt . Mens hæmatomer løser normalt uden kirurgisk indgreb , de undertiden kræve anlæggelse af dræn .

mammogram Forstyrrelser

Implantater kan interferere med påvisning af tidlig brystkræft , da de kan skjule mistænkelige læsioner under en eksamen . Det er også muligt for en brystimplantat til at sprænge i løbet af en mammografi på grund af at være komprimeret . En kvinde med brystimplantater bør tilstræbe en mammografi tekniker , som har erfaring i at udføre mammografi på patienter med implantater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------