Position: sygdoms > kræft >

buccale fjernelse & hals fedtsugning

   Buccale fedt refererer til puder af fedt i midten ansigtet , der giver kinderne kroppen . Nogle mennesker har for meget fedt forårsager en " jordegern look . " Disse er de bedste kandidater til operation .

Fedtsugning af halsen fjerner overskydende fedt fra halsen området . Hvad enten det er fra aldring , fedt distribution, overvægtige eller genetik , kan dette overskydende fedt føre til dobbelthager eller en hals , der ser ud smeltet fra ansigtet til halsen området

buccale Fat Pad Fjernelse


buccale fedt pad fjernelse er en operation , som ikke bør undergået let , især for yngre mennesker . Som vi alder vores kinder naturligt hule , så fjerner fedt fra dette område kan give en for stor " udhulet " udseende senere i livet .

For ældre mennesker eller personer med svær overskydende fedt , kirurgi er ganske ligetil og nem at udføre på en ambulant under lokalbedøvelse .

buccale fedtekstraktionen Procedure


Fjernelse bukkale fedt puder i ideelle kandidater sker gennem et snit på indersiden af munden . Den fede pad er omtrent på størrelse med en golfbold . Dette er ikke det samme fedt at du har i " æbler " af kinden , men snarere er det fedt i midten af ansigtet .

Lægen vil sædvanligvis give en lokalbedøvelse meget gerne dem, du får , når du går til en tandlæge . Lægen vil derefter fjerne alle overskydende fedt på én gang , da det normalt er en klump fedt kaldes en fed pad . Operationen tager typisk en time at gennemføre.

Inddrivelse og komplikationer


Patienten vil normalt ikke få blå mærker , da dette er alle udført inden for mundtligt . For omkring en uge, kan patienten forvente at ligne de havde deres visdom tænder trak eller andre orale kirurgi gjort . Med to uger , de vil se ud som de gjorde præ-operativt , som kan trykke nogle patienter . Med det tredje og fjerde uge de endelige resultater vil fremgå .

Komplikationer er sjældne og kan resultere i en lokal infektion , som patienten er ordineret et antibiotikum . Det mest bemærkelsesværdige komplikation er mangelen på tilstrækkelig fedt fjernelse eller ujævn resultater, der kan korrigeres ved en senere operation .

Fedtsugning af halsen

Neck fedt er enten arvelig eller er et resultat af at være overvægtig. Operationen udføres på en ambulant basis , medmindre du har en masse fedt skal fjernes eller have kirurgi til fast sagging hud .

Proceduren er færdig med at bruge en kanylen ( en lille sprække-lignende medicinske værktøjet) knyttet til et vakuum maskine . Et snit er enten bag ørerne eller i den krølle på hagen . Hvis du har en masse fjernet , vil du sikkert vælge at bruge området bag ørerne , så lægen kan strække og trække huden spændt meget gerne en mid -face lift .

Afhængig af omfanget af proceduren , er det normalt udføres på en ambulant basis og med enten IV sedation eller lokalbedøvelse . Yderligere procedurer kan kræve generel anæstesi .

Efter Sagsbehandling

Efter den procedure, du vil opleve en moderat mængde af smerte . Lægen vil ordinere en smertestillende for at få dig igennem den første uge . Du vil også have moderat til svær blå mærker , oser på incisionssted , nogle følelsesløshed , blødning og skorpedannelse på incisionssted ( r ) .

Du vil blive rådet til at bære et tryk beklædningsgenstand for de næste par uger til at fastholde den nye form af halsen og give mulighed for selv helbredelse.

Resultaterne er generelt synlige inden tre uger efter den procedure, men den fulde resultatet kan tage seks måneder til et år at blive synlige . Jo mere du har haft taget ud , jo længere vil det tage dig at helbrede fuldt ud.

Komplikationer

De hyppigste komplikationer med denne procedure er ujævn eller fordybninger hud, som ofte er tale om fedtsugning overalt på kroppen og dermed behovet for at være konsekvent i at bruge presset beklædningsgenstande som anvist at minimere denne .

Andre komplikationer kan omfatte ujævn fedt fjernelse , lokaliseret infektion , oser på incisionssted og forlænget følelsesløshed , undertiden varige men meget sjældent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------