Position: sygdoms > kræft >

enucleation i øjet

   Enucleation er en operation , hvor kirurgen fjerner et øje fra en patient . Læger normalt kun udføre enucleation som en sidste udvej , når patientens helbred er i alvorlig fare andet. De fleste patienter inddrive godt og vender ofte tilbage til meget normalt liv efter operationen

Årsag til Kirurgi


Læger udføre enucleation i øjet , når der er ingen anden måde at nå frem til en god løsning for patienten . Intraokulær kræft tumorer , infektioner i øjet , alvorlige øjenskader og kosmetiske forbedringer ( når eksisterende øjet er stærkt beskadiget ) er alle årsager til, at en kirurg kan udføre enucleation .

Kirurger


Enucleation er normalt udføres af en øjenspecialist kaldes en oftalmologisk plastik -og rekonstruktionskirurgi kirurg . Disse kirurger komplet omfattende eye- specifik uddannelse , som f. eks et stipendium med det amerikanske Society of Oftalmologiske Plastic og rekonstruktionskirurgi .

Enucleation vs Organerne


Enucleation bør ikke forveksles med en lignende operation kendt som udtagning af øjet . Enucleation er en total fjernelse af øjet , mens udtagningen forlader hvide i øjet og øjet muskler bag . Den valgte operation afhænger behov hos specifikke patient .

operationen

Afhængig af patienten, kan kirurgi opstå på enten en ambulant facilitet eller på et hospital . Patienter , der er unge og raske har ofte kirurgi som en ambulant procedure , men nogle patienter kræver et hospitalsophold efter operationen . Generel anæstesi anvendes til kirurgi . Kirurgen lægger et implantat er fremstillet af gummi eller polyethylen i den tomme sokkel og lægger en muskel i øjet til implantatet .

Post-operative overvejelser

Nogle komplikationer kan forekomme post- kirurgi . Blødning og infektion er begge problemer . Blødning forekommer primært til patienter, der tager blodfortyndende medicin , eller som har en blødningsforstyrrelse . Dette er behandlet med smertestillende medicin , som anden behandling ikke betragtes som effektiv . Infektion er lykkedes med antibiotika . Umiddelbart efter operationen , så brug patienter øjendråber indeholdende antibiotika og steroider to gange dagligt i en måned . Dette hjælper beskytter mod infektion og fremmer mere hurtig heling .
Nogle uger efter operationen , patienterne er i stand til at have en brugerdefineret protese øje foretaget af en specialist kendt som en ocularist . Den ocularist maling protesen til at matche patientens resterende øje . Patienterne fortæller ofte, at andre mennesker ikke engang anerkender protese ikke at være et normalt øje . Patienter kan vende tilbage til deres normale liv , men kræver regelmæssige undersøgelser af øjenlæger for resten af deres liv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------