Position: sygdoms > kræft >

ep undersøgelse & ablation : hvad man kan forvente

   En EP Undersøgelsen er en procedure, kendt som en elektrofysiologiske undersøgelse, som er udført for at fastslå årsagen til hjerte arytmi . Afhængigt af resultaterne af EP-undersøgelse , kan lægen anbefale undergår en kateter ablation at behandle arytmi . Et kateter ablation er en af en række procedurer , der kan følge af en EP-undersøgelse , og er en af de mest almindelige

EP Studie


Hvis du er blevet bedt om at gennemgå en EP-undersøgelse er det fordi du har hjertearytmi . Hjertearytmi er en uregelmæssig hjerterytme . En EP undersøgelse til formål at afdække kilden til hjertearytmi og bestemme , hvad behandlingen ville være bedst egnet til dine symptomer . Når beslutningen om at gennemgå en EP-undersøgelse er foretaget , er der en række ting at gøre før proceduren faktisk sker .

før proceduren


Den første ting at huske er , at du ikke må spise eller drikke efter midnat på dagen for proceduren og indtil proceduren er ovre . Den eneste undtagelse til dette er , når du skal tage medicin som foreskrevet-disse bør tages med et lille nip af vand . Vær sikker på at fortælle din læge, hvis du har nogen allergi over for skaldyr , x-ray farvestof , eller jod , hvis du tror du kan være gravid , du tager blodfortyndende medicin eller har blødningsproblemer , og hvis du er diabetiker

Test Før Sagsbehandling


Du vil gennemgå blodprøver , røntgen , og et elektrokardiogram før EP-undersøgelse begynder . Du vil være vågen under hele proceduren . Du vil have mulighed for at bære briller , høreapparater og tandproteser , og dine hænder kan blive spændes på operationsbordet . Du vil modtage et beroligende middel og en intravenøs kanyle vil blive startet . En blære kateter , kan starte på samme tid . Deres blodtryk vil blive overvåget under hele proceduren for din sikkerhed .

Proceduren

Til at begynde denne procedure, en bedøvelse blive anvendt til lysken . To plasticrør , eller skafter , vil blive indsat i en vene og en arterie i lysken . En tynd , fleksibel slange , der kaldes et kateter , vil også blive indsat og vejledt til dit hjerte . Lægen vil se forløbet af kateteret over x-ray . Denne proces skal være helt smertefri . Lægen vil derefter bruge kateter for at stimulere arytmi . Hvis det arytmi skal stoppes på ethvert punkt lægen kan stoppe det øjeblikkeligt. Hvis et chok skal administreres til at stoppe arytmi , vil du ikke være i stand til at føle det . Denne procedure bør tage 02:59 timer. Fortæl din læge , hvis du føler nogen smerte overhovedet i løbet af din EP-undersøgelse .

kateter-ablation

Hvis et kateter ablation er nødvendig som et resultat af EP-undersøgelse , vil det normalt gives , mens du stadig er i Europa-Parlamentet lab . Ablation ødelægger væv ansvarlig for arytmi ved hjælp af koncentrerede lydbølger . Afhængigt af resultatet af EP-undersøgelse , kan vævet være årsagen til uregelmæssigheden i hjertet slå. En række af kateter ablations kan gives under den samme procedure . Den katetre vil så blive fjernet .

Efter Sagsbehandling

Din blodtryk vil blive overvåget i to til tre timer efter proceduren . Du kan have nogle blå mærker og hævelse hvor kateteret blev indsat . Hvis du har gennemgået et kateter ablation så vil du blive afholdt natten på sygehuset . Sørg for, at nogen vil køre dig hjem efter operationen og ikke anstrenge dig i mindst syv dage efter . Også forsøge at undgå at gnide ablation site .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------