Position: sygdoms > kræft >

historie kirurgiske handsker

   I 1894 , var pioner William Stewart Halsted den udbredte brug af gummihandsker under operationen . Halsted var den første kirurg-in-chief og første professor i kirurgi ved Johns Hopkins Hospital i universitetets af samme navn i Baltimore . Han kaldes ofte far til amerikanske kirurgi og far til kirurgiske gummihandsker

tidlig brug af kirurgiske handsker


Ifølge en artikel af Judith Tanner i British Journal of Nursing , den første kendte brug af kirurgiske handsker var af en tysk læge udfører en gynækologisk operation i 1758 . Handskerne var lavet af fåre- indvolde og havde til formål at beskytte den kirurg mod infektion. På dette tidspunkt , rutinemæssigt kirurger drives i deres hverdagstøj med ikke mere end en allerede blodige forklæde over toppen . I 1840'erne begyndte anatomer og patologer bruge gummihandsker , da de var på vej gennem dissektioner .

Vulkaniseringen Tillader operationshandsker at blive mere fleksibel


Den gummihandsker båret af tidlige anatomer var tyk og stiv , uanvendelige til kirurger , der udfører operationer . Dette ændrede sig, da Goodyear udviklet vulkanisering i 1844 , der giver mulighed for udvikling af kirurgiske handsker, som var lettere , men også stærkere og stretchier . I , patenterede englænder Thomas Forster , der arbejdede for den indiske Gummi Works , kirurgiske handsker lavet af vulkaniseret gummi .

Udvikling af Antiseptisk fører til større brug af kirurgiske handsker


Lord Lister 's pionerarbejde på Glasgow Royal Infirmary i Skotland i 1860'erne på at forebygge infektioner i post-operative sår førte til carbolic syre bruges som en antiseptisk på operationsstuer verden over . I 1889 fandt en sygeplejerske på Johns Hopkins Hospital i Baltimore , at konstant vask af hænder og kirurgiske instrumenter i carbolic syre gav hende dermatitis . For at redde hende fra at skulle hele tiden udsætte hendes hænder til syre , kirurg i chef William Stewart Halsted designet og bestilt en gummihandske fra Goodyear Rubber Company .

Joseph Bloodgood opfordrer til brug af kirurgiske handsker

Joseph Bloodgood blev et andet af kirurger på Johns Hopkins Hospital og en af William Stewart Halsted 's assistenter . Han opfordrede alle medlemmer af den kirurgiske team til at bære den nye stil, mere fleksibel , gummihandsker . Ved begyndelsen af 1900'erne , kirurger og teater sygeplejersker rutinemæssigt blev iført kirurgiske handsker .

Fun Fact

William Stewart Halsted havde en personlig interesse i sygeplejersken, der udviklede dermatitis som følge af for meget eksponering for carbolic syre . Caroline Hampton var hans forlovede på det tidspunkt.

Latex Kirurgisk Handsker nu forbudt på Johns Hopkins

I januar 2008 havde Johns Hopkins Hospital udfaset brugen af latex kirurgiske handsker . En pressemeddelelse udsendt af deres nyheder og informationstjenester på daværende tidspunkt anførte, at denne var en reaktion på forskning tyder på, at " ca 6 procent af den almindelige befolkning og op til 15 procent af sundhedspersonale er allergisk over for latex . " Johns Hopkins fortsætter naturligvis , for at bruge kirurgiske handsker , men disse er nu lavet af materialer, som ikke vil forårsage allergiske reaktioner hos patienter eller medicinske personale .

Latex eller Latex-fri kirurgiske handsker ?

Mens Johns Hopkins Hospital ikke længere anvender kirurgiske handsker lavet af latex , nogle kirurger og læger har forbehold over for handsker fremstillet af andre materialer . Som rapporteret i 2010 årsmøde i Academy of Orthopaedic Surgeons i New Orleans , nogle kirurger mener , at latex-fri kirurgiske handsker kan være mere tilbøjelige til at perforere under operationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------