Position: sygdoms > kræft >

hvad der er tilbage tympanoplasti ?

   En venstre tympanoplasti er kirurgisk rekonstruktion af en bristet eller perforeret trommehinde eller trommehinden i venstre øre . Trommehinden bristninger eller perforeringer kan være forårsaget af allergier og sinus problemer , gentagne øreinfektioner eller traumer , så som et objekt der er indgivet i øregangen . En tympanoplasti er en fælles procedure både børn og voksne

Indikationer


En tympanoplasti er indiceret , når en visuel eksamen i trommehinden afslører et brud eller perforation. Almindelige tegn på en beskadiget trommehinden omfatter smerter , væske dræning , blodige udledning , dårlig balance og høretab . Før en tympanoplasti kan udføres , bør enhver infektion behandles med antibiotika og væske skal behandles med sinus eller allergi medicin . I tilfælde, hvor trommehinden er perforeret på grund af sygdom eller infektion , kan øre rør placeres i samme operative session .

Procedure Detaljer


En tympanoplasti kan udføres i et kontor indstilling i sager af mindre perforeringer , men de fleste tympanoplasties udføres i en operation center eller hospital under fuld narkose . Et skind transplantat er taget fra området lige foran øret eller bag øret . En lille gel svamp er placeret under trommehinden til at støtte graft . I tilfælde, hvor perforation er lille , kan reparationen udføres gennem øregangen . I tilfælde af store perforationer , er en indsnit bag øret for bedre at kunne afsløre perforeringen .

efter operation


Patienterne er generelt udledes inden for tre timer efter operationen med en recept på antibiotika og smertestillende medicin . Øret skal holdes tørre og næse blæser , drikker med sugerør og flyvemaskine flyvninger bør være begrænset, hvis det er muligt. Ti dage efter operationen , vil patienten få en opfølgning besøg hos kirurgen . Ear emballage , vil blive taget ud af øregangen og podekvisten vil blive inspiceret . Efter seks uger, kan en høreprøve skal udføres.

Risici

Risici forbundet med tympanoplasti omfatter indsnævring af øregangen , svigt af transplantatet til korrekt helbrede , infektion , tilbagevendende perforeringer , sammenvoksninger , ardannelse og udvikling eller tilbagefald af cholesteatomas . Men over 90 procent af tympanoplasties har succes i helt løse øre symptomer med kun mindre høretab rapporteret .

Komplikation Priser

Det er sjældent, at alvorlige komplikationer opstår, efter at en tympanoplasti . Permanent delvis tab af hørelsen på grund af svigt af graft til at helbrede er fundet på bare fem procent af tilfældene . Permanent samlede høretab forekommer hos 1 ud af hver 100 patienter . Patienterne kan også opleve svimmelhed i op til to uger efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------