Position: sygdoms > kræft >

hvad er en doughnut mastopexy ?

   En mastopexy er en form for kosmetisk kirurgi almindeligt kendt som et brystløft . Dette adskiller sig fra en brystforstørrelse i , at der ikke implantater er indsat . Målet med mastopexy er ikke at gøre bryster større , men for at mindske sagging og ændre bryst form . Mastopexy kan gøres sammen med en forstærkning , men de to er forskellige procedurer

Teknik


En donut mastopexy er også kendt som en Benelli , circumareolar eller koncentriske mastopexy . Det indebærer at fjerne hud fra omkring areola , i en ring ( eller doughnut ) form. Huden er derefter syet sammen igen og trukket stramt , hvilket resulterer i en strammere anfald af huden omkring brystvævet . Produktet er en fastere "løftes" bryst . ikke større , men mere velformede og ungdommelige

Fordele


En doughnut mastopexy har den fordel, sædvanligvis med minimal ardannelse . Arret er i form af en ring rundt om areola , en anden grund til navnet " doughnut mastopexy . "

Andre anvendelser


En donut mastopexy kan også bruges til at reducere størrelsen af areolas , eller omforme dem hvis de rager mere end ønsket. Hertil kommer , areolas der er asymmetriske eller med nedad peger brystvorter kan korrigeres ved denne procedure.

, der er kandidat ?

Den donut mastektomi procedure anbefales for mindre-breasted kvinder, der har mindre sagging som følge af normal aldring og alvor , eller andre faktorer såsom amning . Selv efter proceduren , vil den normale faktorer fortsat at producere sagging , og denne eller en anden lignende procedure kan være nødvendigt at udføres for at opretholde den ønskede bryst form .

Andre Mastopexies

Kvinder med større bryster eller en større grad af nedbøje kan brug for forskellige former for mastopexy , såsom en lodret eller " slikkepind " mastopexy , hvor snittet er omkring areola med en ekstra lodret snit , eller den Vise eller " anker " mastopexy , hvor et anker-formet snit er lavet .

Risici

Mastopexy er en kirurgisk procedure , som regel udføres under generel anæstesi , og er ikke uden risiko . Bortset fra den normale kirurgiske komplikationer , et tab af følelse i brystet og især brystvorten er en mulig komplikation . Tabet er undertiden midlertidig , men kan også være permanent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------