Position: sygdoms > kræft >

hvad er fordelene ved beregnede radiografi ?

   Siden opdagelsen , brug af X-stråler har revolutioneret medicin . Desværre , radiologi er ikke perfekt overvejer dødelig stråling , den producerer . I et forsøg på at løse problemerne i forbindelse med moderne radiologi , har forskerne udviklet en erstatning procedure kendt på det medicinske område som beregnet radiologi . Det er en relativt ny videnskab, og det har både sine fordele og sine ulemper .

Sådan fungerer det


Opgjort radiologi erstatter traditionel film med en genanvendelig imaging tallerken lavet af fosfor krystaller . Billeder på pladerne er skabt , når fosforet elektroner aktiveres af konflikter med røntgenstråler . Det færdige billede er derefter scannet af en laserstråle , og gjort til et synligt billede , som derefter ses på den partner computeren . Derefter kan beregnes radiologi billeder gemmes til en computer harddisk eller skrives til en DVD .

Fordele


Et oplagt fordel ved beregnet stråling er, at det er meget " grønnere " end traditionel X-ray procedurer , overvejer brugt Folien har ikke kasseres . Udover at være grønnere , udsætter beregnet radiologi patienten til betydeligt mindre stråling . Oven i dette , tager hele processen mindre tid end traditionelle radiologi . Det betyder , at patienterne vil blive udsat for dødelig stråling til mindre tid . En anden fordel ved beregnet radiologi er , at mørkekamre ikke er forpligtet til at producere et billede . Dette vil gøre det muligt hospitaler til at gøre bedre brug af deres lab plads . En endelig fordel beregnede radiologi er den lange levetid af systemet . Imaging plader er beskyttet af en elektron-stråle-cured overflade , hvilket gør dem ekstremt robuste og holdbare .

Ulemper


Mens beregnet radiologi har sine fordele , er der også ulemper ved at bruge det . For det første er denne teknologi meget ny betydning for opstart omkostningerne stadig er dyre . For nogle kan startomkostningerne ikke være for meget for at investere i en maskine . For dem med et stort budget vil dette ikke være et problem , men mange mindre sygehuse ikke vil have råd til at ændre deres nuværende radiologi ordninger beregnes radiologi systemer . Udover start omkostninger , har meget lille billede detaljer endnu ikke er blevet perfektioneret . Billeder af små knogler er fremstillet af beregnede radiologi er ikke så skarp som moderne radiologi . Forbedringen af beregnede radiologi forventes at løse dette problem , men for mange vil dette være en grund til ikke at købe systemet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------