Position: sygdoms > kræft >

hvad er udtagning af øjet ?

   En inficeret øjet , eller det blinde øje , som forårsager smerte , kan blive behandlet med mange forskellige behandlinger , før ty til kirurgi . Men nogle gange kirurgi er den bedste måde at befri kroppen af et øje problem samtidig sikkert sikre brugen af det andet øje . Udtagning af øjet fjerner alt indhold af øjet undtagen sclera ( hvide del ) og de muskler

Procedure


Organerne i øjet er udført i en operationsstue under generel anæstesi . Ifølge den amerikanske Society of Oftalmologiske Plastic og rekonstruktionskirurgi ( ASOPRS ) , kan den procedure også gøres under lokalbedøvelse og sedation . Et implantat er placeret i øjet . Dette implantat er generelt lavet af silikone gummi , polyethylen , hydroxyapatit eller aluminiumoxid , og dækkes med væv fra patientens øje . Det er også knyttet til musklerne for at tillade bevægelse med det andet øje .

Tidsramme


Adskillige uger efter operationen , er implantatet udskiftes med en protese øje . Det er lavet af en ocularist at matche det andet øje . Det kan let fjernes for rengøring og passer komfortabelt med formen på patientens øjenhulen . En protese er holdbare, kan bo i, når sove , og varer normalt op til flere årtier .

Efter Care


En patient kan overnatte på et hospital eller endda blive sendt hjem samme dag . Patienter slid øje patches til at beskytte implantatet , indtil en protese sættes på plads . Det er vigtigt at følge op med kirurgen efter operationen for at sørge for, væv i øjenhulen ikke skrumper , og forbyde anvendelsen af en protese . Medicin og antibiotika kan ordineres til nogen smerter som følge af kirurgi og for at forebygge infektion .

Overvejelser

Der er altid risiko for blødning og infektion efter operationen . Øjenhulen kan heller ikke tage alt for let til en implantat eller protese . Der kan være udledning eller irritation i stikket . Det er altid vigtigt at diskutere risikoen for operation med den kirurg , inden du fortsætter med enhver form for operation .

Kirurger

ASOPRS indikerer en oftalmologisk plastik og rekonstruktiv kirurg vil udføre udtagning . Denne kirurg vil også være særligt uddannede i øjensygdomme at gøre proceduren så sikkert som muligt for patienten .

Alternativ

En motilitet pind kan placeres på bagsiden af den implanterede sfære for protesen flere måneder efter udtagningen . Stiften passer ind i bagsiden af protesen til at give en bedre bevægelighed , når den er på plads . Dette bør dog diskuteres med kirurgen på forhånd for at forstå nogen komplikationer, der kan opstå som følge af denne procedure .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------