Position: sygdoms > kræft >

hvordan du fjerner fibrinklæber fra læber

  Fibrin lim er en type kirurgisk lim , der bruges på de følsomme og sårbare områder af kroppen , såsom øjne, inde i munden og omkring endetarmen området . Fibrinklæber bruges i stedet for masker , fordi det indeholder ingredienser , der fremmer helbredelse og de er mindre ubehageligt end sting . Når du har kirurgi omkring munden og limstifter til dine læber , er det sommetider vanskeligt og smertefuldt at skrabe det ud med dine negle , så må en alternativ metode skal søges

Du skal bruge: .
Giftfri krop lim remover .
Vatpinde .
Rent vand.
Vodka eller rom .


1 .
Wet udgangen af en vatpind med en ugiftig krop klæber remover . Du skal bruge et ikke-giftigt krop lim remover , såsom en øjenvipper klæbemiddel remover , for at sikre, at du ikke vil lide skade, hvis en lille mængde uheld sluges.
2 .
Gnid læber forsigtigt , indtil alle limen er fjernet . Du skal måske bruge mere end en vatpind for at få arbejdet gjort , og limen Remover vil ikke smage godt på alle . Gør dit bedste for ikke at synke den selvklæbende remover , og prøv ikke at få nogen inde i munden .

3 .
Skyl munden og læber med rent vand og spytte det ud . Gnid dine læber med fingerspidserne for at sikre , at alle limen er væk , og det vil ikke holde læberne sammen igen .
4 .
Swish vodka eller rom i munden , hvis du er af lovligt at drikke alder til at dræbe enhver bakterier , bakterier , eller stoffer , der ikke hører inde i din krop . Spytte med alkohol . Vodka er den bedste løsning til brug på grund af dens høje alkoholindhold.

gode råd og advarsler • Hvis du ikke er tryg ved hjælp af denne form for lim remover , eller som udfører denne proces selv , så spørg din læge til en recept lim remover eller have ham gør det .
 • Det er ulovligt at indtage alkohol , hvis du er en mindreårig .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------