Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan afgøre, om en plastik kirurg er kvalificeret til at køre på sort hud ?

  For afroamerikanere , der ønsker at forbedre eller forny deres fysiske fremtoning , at finde en kirurg dygtige etniske hud er af afgørende betydning . Opnå en forbedret , men naturlige look kræver en kirurg , der har den viden og erfaring til at bevare etniske kvaliteter . For eksempel er næse og læber meget karakteristisk ansigtstræk i afrikanske amerikanere . Ændre disse funktioner kan gøre dem genkendes ved at fjerne etniske karakteristika . Hertil kommer en tendens til, afrikansk-amerikanske huden til at kræve blidere lasere og behandlinger for at mindske risikoen for traume på huden . . Derfor vælger en kvalificeret plastikkirurg , som har studeret sort hud er meget vigtigt
1 .
Spørg kirurgen , hvis han har opereret på folk med mørkere hud . Find ud af , hvilken type kirurgi , og hvor mange procedurer han har udført . Hertil kommer , finde ud af om han har udført omfattende forskning på afrikansk-amerikanske patienter, der lider af hudsygdomme som keloider ( ardannelse ) eller vitiligo ( pigmentering tab) .
2 .
Kontakt forsikringsselskab til at anmode om en liste over plastikkirurger der specialiserer sig i etniske hudproblemer . Også anmode om et eksemplar af den kirurg curriculum vitæ ( CV eller genoptage ) til at se hans medicinsk baggrund og erfaring .

3 .
Anmodning testimonials af sin etniske patienter at måle deres niveau af lykke med resultatet af deres procedurer . Også se deres før- og-efter fotos at dømme for dig selv .

gode råd og advarsler


 • Mange afrikansk-amerikanske dermatologer og plastikkirurger har stor erfaring i etniske hud bekymringer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------