Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan beslutte bryst størrelse i en brystreduktion

   Brystreduktion ofte er nødvendig for veludrustede kvinder plaget med rygsmerter på grund af store bryster . Hvis du har besluttet at gå igennem med en brystreduktion , din læge spørger dig præcis , hvad du vil have dit nye kop størrelse at være. Der er ikke en rigtige svar på dette spørgsmål , da det er din krop . Der er imidlertid et par vigtige måder at hjælpe til at bestemme den bedste størrelse for dig
1
Tal med din læge og se hvad skålstørrelse hun anbefaler . Reducering af et eller to kop størrelser kan ikke være nok til at reducere spændingen på din ryg. Din læge har en bedre idé om, hvilken størrelse du kan få brug for at blive , før du føler lindring . Den sidste ting du ønsker, er at have den procedure udføres to gange , fordi du ikke fjerner nok første gang .
2 .
drøfte situationen med din betydelige andre (hvis du har en ) . Han kan være i stand til at tilbyde dig input om situationen , samt støtte .

3 .
Kig på billeder online af bryster og bryst størrelser ( lægen har også diagrammer og billeder af forskellige mellemstore bryster ) . Du kan finde et par eller størrelse du tror virker bedst med din krop .
4 .
Undgå at vælge en bryststørrelse , der vil få dig til at føle sig utilpas . Må ikke gå imod din mavefornemmelse . Sørg for, at du beslutter dig for en størrelse , som du mener vil få dig til at se og føle det bedste .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------