Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan desensitize kirurgi ar

  Operationsar er ofte ømme ved berøring og undertiden smertefulde . Følg alle lægens anvisninger vedrørende postoperativ pleje . Afhængigt af operationen , kan du også nødt til at arbejde med en fysioterapeut . Før du begynder at desensitize din operationsar derhjemme , skal du vente , indtil snittet området er helt helbredt og ikke længere viser tegn på nedsivning . Efter at den er helet , og sårskorpe er faldet af , begynde at desensitize den arvæv ved hjælp af både slagtøj og friktion massage teknikker .
1 .
Brug slagtøj , eller aflytning, massage til at afhjælpe ømhed i arvæv . Find de mest følsomme steder ved at trykke let på arret område med en fingerspids . Brug et ur at notere den tid .
2 .
Tryk let , men hurtigt på området . To til tre gange i sekundet er det ideelle trykke sats . Kontinuerligt tryk på det samme område i omkring tre minutter, eller indtil der er en ændring af følelsen i området . Du kan opleve følelsesløshed , eller området kan begynde at føle sig mindre udbud . Hvile i et minut , derefter gentage på et andet område . Fortsætte trykke øvelserne flere gange dagligt , indtil ømhed er blevet forbedret .

3 .
Brug friktion massage for at forbedre ømhed og genoprette udseendet af huden . Friktion massage strækker arvæv . Placer en fingerspids på arret . Skub forsigtigt huden i den ene retning og hold den i fem sekunder. Den elektroniske Lærebog Hand Surgery bemærker, at det er vigtigt ikke at lade fingeren glide hen over huden, men snarere at holde fingeren i den samme position , mens flytning af huden .
4 .
Lad huden og arvæv at falde tilbage til den naturlige position . Gentag denne øvelse , med fingeren på samme sted , i de tre andre retninger . Flyt fingeren til et andet sted på arret og gentag . Gentag denne massage flere gange dagligt .

gode råd og advarsler • Massage arvæv , før der ansøges lotion eller cremer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------