Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan komme ud af en mini Fedtsugning

   En mini maveplastik er undertiden omtales som en mini Fedtsugning . Mens den procedure tager en kirurg mindre tid til at udføre , end en fuld abdominalplastik og snittet normalt er mindre , er det stadig en stor operation og kan præsentere inddrivelse udfordringer . Ikke den mindste af disse udfordringer er det faktum, at på grund af , hvor indsnit er lavet , kan du have svært ved bøjning til at udføre de daglige opgaver . Planlægning for din opgangsperiode kan forenkle dit liv og gøre din helingsproces glattere

Du skal bruge: .
Bandage forbindinger .
Puder.
Nærende fødevarer

før operation1
Arranger for at få hjælp med dine børn for et par dage efter operationen . har vasketøjet taget sig af ; fylde recepter og købe bandage dressinger , og sørg for at have et behageligt sted at hvile , herunder ekstra puder til at holde din overkrop ophøjet og sted under knæene . Placer noget, du forventer, at du skal bruge under dit opsving periode på taljen eller højere , så du ikke behøver at bøje sig . Også , træffe foranstaltninger for nogen til at give dig et lift hjem og bo hos dig for et par dage efter operationen .
2 .
Lær alt, hvad du kan om en mini Fedtsugning . Jo mere du ved , jo mindre overrasket vil du blive ved , hvad du vil møde i løbet af genopretning . Spørg din læge , hvad du kan gøre for at hjælpe helingsprocessen .
3 .

Se din kost . Undersøgelser har vist, at visse aminosyrer , kan hjælpe dig med at inddrive hurtigere , så sørg for du spiser måltider rige på æggehvider , kylling , fisk , brune ris , mandler , valnødder og solsikkefrø , ifølge oprah. com . Der er tegn på, at zink -og C-vitamin også vil hjælpe dig , når du helbrede , så spiser den daglige anbefalede mængde frugt og vælge en zink-berigede korn om morgenen .

Efter Kirurgi


1 .
Forvent at bære en trykluftmanchetten eller abdominal bindemiddel efter operationen . Du kan også blive bedt om at bære elastisk strømper under helingsprocessen at nedsætte din risiko for blodpropper . Følg din læges ordrer .
2 .

Lyt til din læges anbefalinger vedrørende motion . Nogle læger mener, at begyndelsen en regelmæssig ordning for let motion en uge efter operationen kan hjælpe dig med at hele hurtigere . Find ud af hvordan din læge mener om dette , og hvad han synes om at gå som din form for motion . En let motion plan kan bidrage til at mindske hævelse , forebyggelse af blodpropper og styrke dit immunforsvar . Tag det roligt, selv om . Du skal bruge et minimum på seks uger til at helbrede til det punkt, at indføre en mere udfordrende workout .
3 .
Vær tålmodig . Din kirurg vil sandsynligvis fjerne stingene fra din mini Fedtsugning inden for fem til syv dage efter operationen . Han vil give dig en tidsplan for, hvornår for at ændre bandager , samt hvornår du kan begynde at brusebad og motion . Som fristet som du kan være at komme tilbage til livet som normale , ikke skubbe det . Din krop regner med at du kan tage det roligt med henblik på korrekt helbrede .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------