Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan ride efter en hofte udskiftning

  At være i stand til at komme tilbage i en sport , der er elsket , er ofte grunden til at folk har hofteledsalloplastik . Heldigvis ryttere har betydeligt bedre odds for at vende tilbage til deres lidenskab end atleter i " konsekvenser loading " sportsgrene såsom løb eller skiløb , men mådehold burde være målet . En person, der udøver efter hofte operation skal være forsigtig med indvirkning på den kunstige fælles , som kan fremskynde slitage . American Association of Orthopaedic Surgeons ( AAOS ) har en lang række af anbefalede øvelser for postoperativt , hvoraf flere er af særlig brug for ryttere .

Du skal bruge:
Chair
. Boks eller mindre objekt .
Montering blok.

Ground Øvelser1 .
Sit høje i stolen , og bruge dine hænder til at skubbe op fra stolen til stående . Når du har styr på det, komme op og ned fra stolen uden at bruge hænderne .
2 .
Træd op og ned fra et trin. Suppleant fødderne, så du bruger både din " gode " hofte og din nye hofte sider . Du kan gøre dette på tiltag, som er et gelænder , så du kan stadig selv hvis det er nødvendigt .
3 .

Trin over et objekt . Placer et objekt , der er omkring 12 inches høj på jorden og praksis løfte din fod op og over . Hold på væggen for at steady selv , indtil du er sikker på , at du kan gøre det uden at miste balancen . Brug begge fødder .

Riding


1 .
Trin op på en montering blok , der bringer dig meget tættere på hestens overlinie . Hold Monteringsklods nær et hegn eller en mur , så du kan sætte din hånd på den for støtte, mens intensivering på montering blok . Brug din stærkere ben som den foreløbige benet .
Nå over med din højre hånd og gribe manke af hesten eller knoppen samtidig med at din venstre fod i stigbøjlen . Brug manke af hesten for at hjælpe med at trække dig op med det venstre ben , indtil du kan svinge højre ben over hesten og falde til ro i sadlen .
2 .

Juster tøjlerne og stigbøjle , så dine ben vil være i den korrekte position til at ride . Det stigbøjler bør være lang eller kort nok, så din bøjede knæ er ikke over dine hofter . Tøjlerne skal være løse nok , så du kan ændre placeringen af din overkrop uden lænet for langt frem fra hoften .
3 .
Ride i en kort periode for at måle , hvordan hofte holder op . Første gang du kører , kan du kun være i sadlen i et par minutter . Hver gang du kører , så prøv at bruge lidt mere tid i sadlen . Når at komme tilbage til ridning , holde hest på en gå- gangart , indtil du er sikker på din saldo i sadlen .

gode råd og advarsler


 • Hvis ridning efter en hofte udskiftning er stadig en besværlig proces , ifølge My Horse , skifte til en anden stil , såsom dressur eller en gænger hest kan holde dig involveret i din sport uden smerte eller ubehag .
 • For enhver disciplin , skal du vælge en hest , som du har tillid til , en, der følger din bly og er rolig .
 • Cantering , galop eller springer kan få dig til at falde , især hvis du er stadig at vænne sig til din erstattet hofte .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------