Position: sygdoms > kræft >

hvordan man stopper min menstruation

  En menstruationscyklus , eller periode , er Moder Naturs måde at give kvinderne mulighed for at overvåge deres reproduktive sundhed . I puberteten , udvikle de fleste piger en menstruationscyklus , med angivelse af deres fertilitet . Denne cyklus sker en gang om måneden i op til 40 år . Af en eller anden grund , kan en kvinde ønske om at stoppe hende periode opstår . Afhængig af barnets alder og levetid mål , der er et par muligheder , der kan blokere en menstruationscyklus fra forekommende

Du skal bruge: .
gynækolog
Prævention .


1 .

Besøg en gynækolog for en bækken eksamen , og bede om en celleprøve , mens du er der . Denne eksamen og lab arbejde vil bekræfte sundheden i din reproduktive organer og lade lægen undersøge mulighederne for at stoppe din menstruation .
2 .
Hvis du ønsker at stoppe din menstruation for en kort tid , bede om en recept på prævention . Nogle prævention mærker tillade en kvinde at have kun fire perioder hvert år , at udvide det tidsrum mellem cyklusserne . Dette kan dog ikke være en god mulighed , hvis du ønsker at få børn snart .
3 .
Hvis du ønsker børn i den nærmeste fremtid , overveje at blive gravid . Graviditet normalt forsinker en periode i ni måneder . Kvinder, der ammer deres spædbørn ofte kan udvide med flere måneder .

4 .
Hvis du ønsker en mere permanent løsning og ikke ønsker børn i fremtiden , så spørg din læge, hvis du er en kandidat til en hysterektomi . Denne kirurgiske procedure sikrer, at du ikke vil have nogen flere perioder . Når en hysterektomi udføres livmoderen fjernes fra kroppen helt , hvilket gør det umuligt at gengive . Hvis du er en kandidat , diskutere beslutningen om at have en hysterektomi med deres kære , inden planlægning af operationen , da dette er en permanent tilgang .
5 .
Hvis medicinsk intervention og graviditet er ikke en mulighed , vente på naturen gå sin gang . Alle kvinder går gennem overgangsalderen , en tid, hvor fertiliteten forsinker og i sidste ende kommer til at stå . Menstruationscyklus normalt stoppe på dette tidspunkt på egen hånd. Overgangsalderen normalt finder sted , når en kvinde er i hendes fyrrerne eller halvtredserne , selv om nogle kvinder bliver overraskede i begyndelsen af overgangsalderen.

gode råd og advarsler • Nogle recepter og fødsel kontrol kan forårsage gennembrud blødning .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------