Position: sygdoms > kræft >

injectables for rynker

   Når rynker og linjer har du føler dig mere end din alder , der er kliniske løsninger . Dag hudlæge kontor er ikke kun for muldvarpe og akne . Talrige klinisk baserede æstetiske produkter giver din læge til at hjælpe dig med at håndtere dine kosmetiske problemer indefra og ud . Injicerbare rynke løsninger er en af de hotteste emner i den medicinske kosmetiske verden og muligheder for fortsat at formere sig.

Dermal Fillers


Juvederm XC er en populær injicerbar rynke fyldstof behandling , der kan prale af længere effektiv perioder på op til et år. I bund og indskyder en læge Juvederm ind rynker omkring munden og næsen til at udfylde i fordybningerne , genoprette huden tekstur til at udjævne .

hyaluronsyre fyldstof kommer i glat gel form , som dets producent, Allergan Hævder er mere komfortabel end andre fyldstoffer --- herunder tidligere Juvederm produkter . Juvederm har også lidocain , som numbs huden til at foretage injektionen mere behageligt for patienten .

Restylane hævder at være verdens nummer et sælgende dermal fyldstof. Ligesom Juvederm , er Restylane en indsprøjtning af hyaluronsyre gel , som fylder wrinkes . Med Restylane , fremstillet af Medisys Æstetik , kan patienterne forvente en seks måneder effektiv periode per behandling .

Andre mærker fyldstoffer omfatter Perlane , AcHyal , Captique , Dermalive og HylaForm .

botulinumtoksin


Når rynker er en rolig , så Botulinum toxin er en mulighed . Mest almindeligt kendt under navnet Botox , fremstillet af Allergan , botulinumtoksin immobiliseres ansigtets muskler for at forebygge udvikling og forværring af pande furer , krager fødder og rynker . Botox behandlinger sidste cirka fire måneder. Andre mærker omfatter Botox Kosmetiske og Myobloc . Denne type behandling er kun tilgængelig gennem kvalificerede læger --- normalt dermatologer .

Kollagen


Ung hud har et stort udbud af kollagen --- et kemikalie , der fungerer som en støttestruktur , vedligeholdelse elasticitet . Som mennesker alder , kollagen niveauer drop , og derfor mindsker hudens naturlige struktur. Som et resultat , ser vi udviklingen af linjer og rynker .

Logic siger, at hvis du sætter det kollagen tilbage, kan du genvinde elasticitet . Og det er præcis det princip bag kollagen injicerbare produkter såsom Zyderm , Zyplast , Autologen , Cymetra og Fascian . Læger kan administrere collagen indsprøjtninger i de fleste dele af ansigtet , hvor elasticitet og rynker er en bekymring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------