Position: sygdoms > kræft >

kalkun hals bånd striber procedurer

   Som du alder , er din krop fedt omfordelt , og halsen er et af de steder , du har tendens til at tabe fedt . Uden at fedt , er din hud ikke understøttet, og sagging hud bands i din nakke og hals kan ligne vralter af en kalkun .

under kosmetisk kirurgi med ENDOTINE båndet gør din nakke muskler glattere , og du vil ikke længere have udseendet af en kalkun hals

ENDOTINE båndet


Dette implantat bruges til kosmetisk kirurgi i underkæben og hals , og absorberes af kroppen . Den ENDOTINE Båndet består af en lang , slank snor , med en tand bærefladen , der indeholder 34 tænder , og en glat snor område . Din kirurg kan tilpasse båndet til patientens krop og type procedure , ved at skære i antallet af tænder , eller skære den glatte snor området . ENDOTINE Båndet er nemmere at bruge end suturer , og en kirurg har ikke frustration bestå suturmateriale , der kan resultere i dimpling af huden .

Platysmaplasty


Et kirurgisk indgreb kaldet en platysmaplasty var specielt designet til patienter , der lider af en kalkun hals . Denne traditionelle hals løft kirurgisk procedure tager normalt fra to til tre timer, medmindre der er komplikationer , eller du har en anden type kirurgi på samme tid .

Når du modtager en lokalbedøvelse i halsen , din kirurg ændrer eller fjerner dine halsmusklen bands , og så gør små stykker bag ørerne , under hagen , eller begge dele. Hvis du foretrækker en mindre invasive platysmaplasty , kan du være i stand til at få din hals løft udføres ved hjælp af en 3D- high definition endoskopet under den kirurgiske procedure , der kan medvirke til at reducere din opsving periode .

Når din kirurg har gjort den lille snit, han bruger sin kirurgiske instrumenter til at manipulere eller justere din hals bands , og sjældent kan nogle af de muskelvæv skal fjernes , for at slippe af med den uønskede muskel bands i nakken . " Når de uønskede musklen bands er fjernet , vil din kirurg bruge ENDOTINE båndet og forskellige typer af væv lim til at holde musklen bands i den korrekte position , " ifølge NeckLiftOnLine. com . Brug ENDOTINE Ribbon og væv lim resulterer i en hurtigere genopretning , og patienter har færre smerter , blå mærker og hævelse efter operation .

Side Effects


I den tidlige del af din nyttiggørelse , kan du være i stand til se eller føle ENDOTINE båndet , indtil implantatet gradvist reabsorberes . I sjældne tilfælde kan du føle ømhed eller følsomhed over implantatet området .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------