Position: sygdoms > kræft >

kontraindikationer for ansigtsløftning

   Aging mennesker , der er begyndt at opleve sagging hud i ansigtet og halsområdet er de primære kandidater til en ansigtsløftning . Denne procedure er ikke at ændre patientens udseende , men betyder det giver en friskere og mere ungdommeligt udseende . En fuld ansigtsløftning kræver huden , der skal løftes og trækkes stramt at falde overskydende hud og fremkomsten af rynker . Før operationen , vil patienten gennemgå en detaljeret samråd med kirurg , der vil evaluere ansigt og drøfte patientens mål . Lægen vil også evaluere den generelle sundhed i patienten for at fastslå , om hun er en god kandidat til operation . Der er visse emner eller betingelser, som giver anledning til bekymring blandt læger og gøre kirurgi utilrådeligt . Disse er kendt som kontraindikationer .

Rygning


De patienter , der ryger , skal forlade mindst to uger før og efter enhver kosmetisk procedure . Nikotin får blodkarrene til at snøre , hvilket minimerer blodtilførslen til huden . Ifølge New York Times , mange plastikkirurger nægter at operere på rygere , især dem , der søger en proces, der omfatter flytning af huden. Nogle læger selv kræver patienter til at indsende urinprøve for at bevise der ikke er nogen spor af nikotin i kroppen . Derudover kan en patient blive bedt om at underskrive en medicinsk udgivelse form anerkender muligheden for komplikationer , der kan opstå, hvis der er nikotin stadig til stede i blodet .

Hypertension


Ubehandlet hypertension kan være årsag til en læge til at give afkald udfører en ansigtsløftning . Denne tilstand kan medføre en ansigtsløftning patient til at opleve mere blødning og fortryde stress på hjertet .

Diabetes


Selv om folk med diabetes kan have plastikkirurgi , kun dem, der er godt vedligeholdt sandsynligvis kandidater til en ansigtsløftning . Ifølge Dr. George Commons , dem , der er 20 % overvægtige bliver et problem . Anden røde flag med en diabetespatienten er insulin-afhængighed . Højere blodsukker øger kroppens chancer for infektion . Et andet problem med diabetes er smal blodkar , som hindrer helbredelse tid .

blodfortyndende medicin

De, der tager aspirin bør informere deres drift læge . Fordi det er en blod tyndere , kan det være tilrådeligt at undgå at træffe enhver aspirin for 5 til 7 dage før operationen . Andre blodfortyndende midler er kosttilskud , herunder vitamin A og E , samt ginseng . Anvendelsen af disse bør ophøre mindst en uge i forvejen , da de kan forårsage overdreven blødning under proceduren.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------