Position: sygdoms > kræft >

liste over procedurer udført i en dermatologi klinik

   moderne teknologi har gjort det muligt mænd og kvinder flere muligheder end nogensinde før , når det kommer til at korrigere hudsygdomme og dermatologiske fejl. Dermatologi klinikker udføre en række ydelser, der er designet til at forbedre udseendet og sundheden for din hud-. og forbedre dit selvværd

Acne Behandlinger


Et af de ældste hudproblemer er stadig en af de mest behandlet . Acne er en følge af tilstoppede porer forårsaget af olie eller bakterier , der forårsager hævede bump og misfarvning af huden . Ifølge American Academy of Dermatology , cirka 4 til 50 amerikanere lider af akne . Acne kan være følelsesmæssigt udfordrende for nogle og kan resultere i betydelige ardannelse i ansigtet og på kroppen . Dermatologi klinikker anvender en række procedurer til at behandle følgerne af acne . Behandlinger omfatter topikale medikamenter , kemisk peeling og laser behandlinger for at bidrage til at mindske forekomsten af acne-relaterede ardannelse .

Anti-Aging procedurer


Normal aldring af huden over tid kan føre til linier omkring øjne og mund , misfarvning af huden og sagging . Dermatologi klinikker bruger behandlinger har til formål at bekæmpe ældningstegn og giver huden et mere ungdommeligt udseende . Procedurer , såsom kemiske peelinger er nyttige i at forbedre glathed og tekstur i huden . Kemiske peelinger er løsninger , der indeholder Phenol , trichloreddikesyre ( TCA ) og alphahydroxy syrer ( AHAs ) , der anvendes direkte på huden og fjerne dens beskadigede ydre lag .

For mere avancerede tegn på ældning , kan procedurer som f. eks microdermabrasion udføres . Microdermabrasion er en teknik , der bruger små , ru korn for at hjælpe buff væk ydre lag af huden , der afslører de nyere lag af huden nedenunder . Microdermabrasion og kemiske peelinger er begge udført i løbet af en periode på flere besøg på en dermatologi klinik og kan udføres uden bedøvelse .

Tattoo og modermærke Flyttetransport


Dermatologi klinikker kan hjælpe patienter, som ønsker at have en tatovering fjernet gennem en serie af laser-behandlinger . Antallet af laser behandlinger der er nødvendige for en vellykket fjernelse varierer baseret på farve , tæthed og dybde tatovering blæk . Mindre tatoveringer kan typisk fjernes 3-8 sessioner . Men , større eller mere avancerede tatoveringer har meget mere blæk , og kan tage alt fra seks til 15 behandlinger for komplet fjernelse .

Det samme slags laser kan også bruges til fjernelse af modermærker . Modermærker kan variere i størrelse fra små misfarvninger til store , portvin typer , som har tendens til at blive mørkere i farven og dækker større områder af huden . Derfor er antallet af behandlinger kræves vil også afhænge af størrelsen af modermærke og størrelsen af misfarvning af huden , der er involveret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------