Position: sygdoms > kræft >

nyre fjernelse bivirkninger

   Nyre fjernelse er en procedure, der er gjort af flere grunde , herunder sygdom eller tilskadekomst til nyrerne . Andre meget altruistiske individer kan donere en nyre til en person , der lider af en nyresygdom . Den kortsigtede bivirkninger efter nyren fjernet procedure er i overensstemmelse med dem , du vil opleve efter at have en operation udføres. Mens der er langsigtede bivirkninger ved kun at have en nyre , ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyresygdomme , kan mennesker med en nyre leve et sundt normalt liv . Mennesker med en nyre bør have regelmæssige checkups , som bivirkninger af nyre fjernelse normalt fremskridt langsomt over en årrække . UCLA Kidney Cancer Program gjort gældende, at selv med en suboptimally fungerende nyre , kan en person stadig leve et normalt liv , og vil sjældent har brug for dialyse .

Højt blodtryk


Nyrer regulere blodtrykket ved at slippe et hormon kaldet renin , der hjælper kontrakt eller udvide blodkar , nyrerne også regulere , hvor meget væske strømmer gennem blodbanen . Typisk efter flere års leve med en solitær nyre , efterhånden blodtrykket begynder at hæve . Se en læge , hvis dit blodtryk er forhøjet .

Overdreven protein i urinen


Proteinuri er en tilstand karakteriseret ved store mængder af protein i urinen . Dette sker normalt efter flere leveår med en solitær nyre . Proteinuri typisk betyder , at der er skader på nyrerne . En simpel urintest vil opdage den øgede protein . Vær opmærksom på din urin , hvis du bemærker ændringer , underrette Deres læge .

Reduceret glomerulær filtrationsrate


GFR (glomerulær filtrationsrate ) er en måling bruges til at afgøre, om din nyre effektivt bevæger affald fra blodbanen . Når du har en nyre , vil der med tiden blive en reduktion i GFR . National Kidney Foundation advarer om , at nedsat GFR kan føre til cementovnstøv ( kronisk nyresygdom ) , en langsom tab af nyrefunktion over tid . Nøglen til god nyre sundhed er at have regelmæssige eftersyn og helbredsundersøgelser , så snart du ser nogen tegn på sygdom .

Short-Term bivirkninger fra Nyre Fjernelse

Der er mulighed for på kort sigt bivirkninger forbundet med enhver operation , og nyre fjernelse er ikke anderledes .
Ifølge en artikel fra Beth Israel Deaconess Medical Center , kan du opleve smerte eller hævelse omkring dit snit og halssmerter fra intubation . Forstoppelse er en almindelig bivirkning , men det er som regel forårsaget af smertestillende medicin gives efter operationen og ikke af selve proceduren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------