Position: sygdoms > kræft >

risikoen for tumescent fedtsugning

   Fedtsugning er en procedure , der er blevet billigere og mindre invasive da efterspørgslen efter det er vokset . Fedtsugning indebærer kirurgisk fjernelse af fedt fra områder af den menneskelige krop , der har akkumuleret fede indskud . Tumescent fedtsugning er en variation af fedtsugning , hvor en løsning bestående af saltvand og en lokal anæstesi er sprøjtet ind i området forud for fedtsugning . Det er almindeligt udråbt som værende mindre smertefuld , at mindre indlysende efter operationen , og lettere komplet hurtigt og med mindre restitutionstid . Men som med alle større medicinsk procedure , der er risici forbundet med tumescent fedtsugning .

Lidocain Forgiftning


Et risikoen for tumescent fedtsugning er lidocain forgiftning . I tumescent fedtsugning , er store mængder af anæstesi , herunder lidocain , injiceres i det område , der skal liposuctioned før udførelse af operation for at holde potentielle hævelse og blødning opstår ved at fylde området med væske og dilating små blodkar . Men hvis alt for meget lidocain injiceres , kan alvorlige reaktioner eller endda dødsfald resultat .

væskeansamlinger


Et andet risikoen for tumescent fedtsugning er muligheden for væskeophobning i kroppen . Eventuelle overskud af injiceret væske i løbet af anæstesi proceduren forud for operationen kan potentielt resultere i overskydende væske ophobning omkring hjertet og lungerne , hvilket kan resultere i vejrtrækningsproblemer , hjerteproblemer , eller endda døden . Virkningerne af overskydende væske i det væsentlige svarer til svær lungebetændelse eller pulmonal fiasko .

blodtab


Som med de traditionelle liposuction procedurer , er der også en risiko for blodtab . Hvis anæstesi ikke er korrekt administreres , kan overskydende blødning og hemorrhaging resultat . Andre risici for fedtsugning i enhver form kan være blå mærker , hævelse , og potentialet for resterende fedt at flytte eller skifte efter proceduren forårsager grimme klumper eller andre kosmetiske problemer . Før det gennemgår alle kosmetiske medicinsk procedure , være bevidst om de risici og vælge en kompetent og kvalificeret kirurg til at udføre proceduren.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------