Position: sygdoms > kræft >

rygmarv stimulator risici

   Medicinsk teknologi synes at skride frem på et svimlende tempo. Så mange enheder er blevet gjort for at hjælpe med et stort antal enkeltpersoner. En sådan enhed er kalde en rygmarv stimulator , neurostimulator . Ifølge Boston Scientific , har denne behandlingsmulighed eksisteret i mere end 40 år , hjælper en til at kontrollere smerte og arbejde hen imod at komme ud visse former for medicin . Mens der er mange positive fordele , er der også iboende risici i forbindelse med en operation , især kirurgi , som har tendens til at være mere invasiv.

Historie


På fabrikantens Medtronic , har der været over 30 år af " kollaborativt arbejde med læger og patienter i neurotsimulation . . . og . mere end 250. 000 patienter implanteret . " Medtronic er blevet førende inden for fremstilling neurostimulators , og blev først grundlagt i 1949 af Earl Bakkan . Bakkan var en ph. d. -studerende i elektroteknik .

Neurostimulator Bruger


Neurostimulators , ifølge ryg Universe , er blevet fundet til at behandle kroniske smerter . Behandlinger kan være nødvendig, hvis andre kirurgiske behandlinger har undladt eller nogle operationer er ikke blevet hensigtsmæssigt for patienten . Det er også muligt for kirurgi , hvis der har været en vellykket prøveperiode . For at hjælpe med at behandle forskellige former for smerter , gennemgår en patient en midlertidig implantation at finde , hvis man er en kandidat .

Dele og Implantation


En permanent neurostimulator har en række vigtige dele , der arbejder sammen for at give passende pleje . Til at begynde med , er et "lead indopereret og fastgjort til rygmarven nær det område , hvor smerten genererer . Dette kan variere fra toppen til bunden af rygsøjlen , afhængigt af patienten. Den ledende forbindelse til en generator , som er placeret lige under huden . Generatoren giver slukke for elektriske impulser frigivet op på ledningerne for at mindske smerter . Endelig er der en patient controller , der styrer indstillinger såsom intensitet og hyppighed .

Stimulator Risici

Fordi der er en række dele , der anvendes på stimulator , er der risiko for disse dele funktionsfejl . Neurostimulationsterapi kirurgi er invasiv , fordi der beskæftiger sig med rygsøjlen . Spine Universe anfører, at nogle risici kan omfatte infektion , blødning og hovedpine . Der er også iboende risiko ved kirurgi , herunder reaktioner på anæstesi , dannelsen af en blodpropper og muligheden for at dø.

Overvejelser

Det neurstimulator er et stort skridt i smertelindring . Afhængig af en patients behov , kan stimulator være et passende valg . For andre , kan forskellige smerter kontrolmetoder være bedst . For dem, der overvejer rygmarven stimulator , kan åbne kontakt med en læge og forskning bidrage til at gøre det rigtige valg . Operationen er invasiv , men det kan stadig være et godt valg .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------