Position: sygdoms > kræft >

tatovering fjernelse

  Der er alle former for motivationen bag tatovering fjernelse . Ofte mennesker får tatoveringer i deres ungdom og finde dem mindre attraktive og mindre egnede som de bliver ældre . WebMD. com anslår , at 10 procent af amerikanerne har en tatovering , og så mange som 50 procent af dem søger tatovering fjernelse behandling på et eller andet tidspunkt i deres liv . Ældre metoder var smertefulde og forholdsvis mislykkede , men den nuværende standard metode til fjernelse indebærer laserbehandling , der er forholdsvis smertefri , og har en høj succesrate . Udgifterne til denne procedure , i henhold til YourPlasticSurgeryGuide . . com er mellem 250 og 800 dollar

Du skal bruge:
Kontaktinformation til en licens hudlæge
. Smertestillende eller lokalbedøvelse .
Ispose .
Sterile patch og gaze .

Aktuelt antibiotisk creme .


1 .
Planlæg en konsultation hos en kvalificeret hudlæge eller kosmetiske kirurg . På høringen , vil lægen fortælle patienten , hvor mange besøg kan forvente, og det forventede samlede omkostninger ved proceduren. Antallet af besøg afhænger af alder , størrelse og type af tatovering samt patientens hudfarve og dybde , som pigment udvider .
2 .

Forvent en lille mængde af smerte med hver laser puls . WebMD rapporter , at patienter sammenligne den fornemmelse at have en elastik knækket mod deres hud . Mindre tatoveringer kræver færre impulser , mens større tatoveringer kræver mere .
3 .
Bed om et smertestillende eller lokalbedøvelse , hvis du ved, du har en lav smertetærskel . Tag en over -the-counter mundtlige smertestillende efter indgrebet .
4 .
Forvent få, om nogen , bivirkninger . Sjældne bivirkninger omfatter blærer , skorpedannelse --- som normalt forsvinder inden for 2 uger --- og tab af hudfarve . Laser fjernelse er den mest aktuelle , den mindst invasive og mest effektive teknik til at fjerne en uønsket tatovering . Laser bølgelængder er designet til at målrette kun tatoveret pigmenter uden at påvirke pigment i huden selv eller andre lag af huden . Laseren bølgelængde trænger til blækket i dermis og fordamper det . Kroppens immunsystem så absorberer den fragmenterede partikler .

5 .
Lindr området efter behandling med en ispose . Din læge vil anbefale anvendelsen af et aktuelt antibiotikum creme . Sitet vil blive lappet og forbandt og der skal tages skridt til at beskytte det mod solen.

gode råd og advarsler


 • Det kan være muligt på nogle områder for tidligere bandemedlemmer til at have deres tatoveringer fjernet gratis , ifølge YourPlasticSurgeryGuide. com .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------